Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb

2009.12.17. 18:26 koimbra Szólj hozzá!

- Steve Carell és Tina Fey a Date Night után ismét együtt játszanak, a Mail-Order Groom középpontjában egy naiv, egyedülálló nő áll, aki nem találta még meg az igazit és Kelet-Európából rendel magának egy férjet.
- William Baldwin is esélyes volt anno Batman szerepére. A színész elmondta, hogy anno Joel Schumacher azt mondta neki négy színész van a listáján: Daniel Day Lewis, Ralph Feinnes, Val Kilmer és ő. A stúdió azonban Kilmernek adta a szerepet.
- Parkolópályára került a Faterok motoron folytatása, pedig már kész volt a forgatókönyv. Nem indokolták meg a döntést, de valószínűleg az lehet az ok, hogy Walt Becker rendező új filmje, a Vén csontok nem termelt valami jól a kasszáknál, pedig John Travolta volt az egyik főszereplője, aki a Faterok motoronban is központi szereplő volt.
- A DreamWorks vette meg a War Horce gyerekkönyv megfilmesítési jogait. A történet egy Joey nevű lóról szól, aki akit eladnak a hadseregnek és az I. világháborúban használják is, a paci bátorsága ösztönzően hatott a katonákra is. A ló egyetlen vágya azonban az, hogy újra lássa gazdáját. A könyv erősen háború ellenes.
- Rene Russo leszerződött a Thor filmbe, a színésznő Frigga-t alakítja, aki Asgard királynője és a címszereplő mostohaanyja.
- The Book of Eli nemzetközi előzetes

- Tévéreklám a Villámtolvajhoz

- Az Entertainment Tonight előzetese a The Back-Up Plan romantikus vígjákhoz

- Egy kép a Tron: Legacyból

- A College Humor készítette ezt az előzetest, ebben összemossák a Harry Pottert a Veszélyes kölykökkel.

- Dilisek vacsorája remake színfalak mögötti videó

- Egy asztalnál Quentin Tarantino, James Cameron, Kathryn Bigelow, Peter Jackson, Jason Reitman és Lee Daniels
 

 

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr361605011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása