Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bacon miatt lesz szuperhős Wilson

2009.12.19. 18:06 koimbra 1 komment

Még szeptemberben írtam arról, hogy James Gunn rendezésében fog elkészülni a Super, amelynek főhőse Rainn Wilson lesz. Liv Tyler és Ellen Page is leszerződött a filmbe, ma pedig Kevin Bacon csatlakozott a szereplőgárdához.

Wilson egy átlagembert játszik, a feleségének a fejét elcsavarja a drogdíler, ezt pedig nem nézi tétlenül, felölti jelmezét és Crimson Bolt néven veszi fel a küzdelmet a dílerrel szemben, a fegyvere pedig egy franciakulcs lesz. Kevin Bacon játssza a kábszerárúst, Liv Tyler formálja meg a hűtlen feleséget. Page  egy antiszociálist lányt fog alakítani, aki szintén magára ölti kosztümjét és segít Wilsonnak.

Kevin azon kevés színészeknek egyike, akik életre tudják kelteni Jacques figuráját. Muszáj, hogy kedveljük a karaktert, annak ellenére, hogy gonosz dolgokat művel, Kevin pedig azon színészek közé tartozik, akiről tudom képes lesz megoldani a feladatát-mondta Gunn

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr861609479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jerry Garcia 2009.12.19. 23:37:47

Bírom Bacont, bár az elmúlt években nem volt elhalmozva jó szerpekkel, talán a Mystic river volt az utolsó korrekt filmje.Fura,h már ő is elmúlt 51 éves.. :)
süti beállítások módosítása