Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Januárban még felvesznek néhány jelenetet a Titánok harcához

2009.12.21. 17:02 koimbra 2 komment

Sam Worthington a Los Angeles Times-nak beszélt arról, hogy ugyan már véget ért a Titánok harca forgatása, de azért jövő év elején még felvesznek néhány új jelenetet.

"Januárban felveszünk pár jelenetet még...A produkcióban van néhány olyan rész, amely eléggé nyikorog-csikorog, de ezekről tudtuk is, hogy ilyenek lesznek. A stúdió azonban megengedte, hogy még felvehessünk néhány új jelenetet, amelyekben még több isten lesz jelen. Ezen kívül beszéltünk még arról, hogy 3D-ben legyen látható a film. " -mondta Worthington, aki a főhős, Perszeuszt alakítja az alkotásban. Perszeusznak különféle szörnyekkel, lényekkel, teremtményekkel kell leszámolnia annak érdekében, hogy végre Hádész is kardja elé kerüljön és kiszabadítsa Androméda hercegnőt, aki történetesen a szerelme.

Címkék: miújság titánok harca

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr251613770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

warcry83 2009.12.21. 17:22:11

Ha a bemutatót eltolják, vér fog folyni :)

Rolee83 2009.12.22. 05:51:08

Remélem 3D-ben is adják majd!
süti beállítások módosítása