Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Peter Jackson ragadozó városai

2009.12.22. 11:44 koimbra 4 komment

Peter Jackson vászonra viszi Philip Reeve fantasy regénysorozatát, a Ragadozó városokat. Eddig 5 könyv jelent meg, a hatodik jövőre érkezik a könyvesboltok polcaira. A hír hallatán megkérdezték Jackson szóvivőjét is, aki azt mondta erről majd Peter fog beszélni.

Az első regény tartalma: London újra mozgásba lendül. Otthagyja hatalmas talpnyomát a vadászmezőn, ahol a nagyobb városok kisebbeket hajszolnak, hogy aztán eltüntessék őket feneketlen gyomrukban. Ám a ragadozó város most nagyobb falatra vágyik, minden energiájával egy távoli cél elérésére törekszik, miközben egyre több szóbeszéd járja a MEDUZÁRÓL...
Ide, ebbe a Londonba akar visszajutni Tom és Hester. Előbbi, hogy újra otthon legyen, utóbbi azért, hogy bosszút álljon. Mégis együtt kell működniük, együtt kell átvészelniük életveszélyes helyzeteket, miközben sejtelmük sincs, hogy milyen küldetéssel kerülnek újra a ragadozó nagyváros fedélzetére...(book.hu)

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr521615444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2009.12.22. 15:31:45

Eddig csak az első részét olvastam és elég izgalmas és érdekes olvasmány volt. Jackson-t ismerve, sztem csak azért vállalta, hogy mozgatgathassa a városokat :)

Tipca 2009.12.22. 22:12:17

Nekem nagyon régóta megvan az első könyv, de még nem olvastam. Viszont épp tegnap nézegettem meg, hogy ideje lenne belekezdeni, ezek után meg biztos sort kerítek rá.

jimbo1000 2009.12.22. 23:49:24

ez hasonlit a gyűrűk urára, vagyis egy képzeletbeli világban játszódik? mert igy a mai világban nehéz elképzelni, hogy London nekiindul és elkezd kisebb városokra vadászni - bár igazából ezt teszi a helyén

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.12.23. 11:01:00

@jimbo1000: Ha jól tudom ez a jövőben játszódik, a városok pedig az üzemanyagért harcolnak egymással.
süti beállítások módosítása