Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Romantika és vigyorgás a mozikban 2010-ben

2009.12.23. 16:46 koimbra 2 komment

Jövőre ezekkel a filmekkel próbálják meg mosolyra fakasztani a nézőket, Jennifer Lopez jelen lesz, Amy Adams is próbálkozni fog, illetve Dwayne Johnson is azon lesz, hogy megdolgozza a rekeszizmainkat. Az alábbi összeállításba nem került bele néhány romantikus film, azok majd a dráma szekcióban fogják képviseltetni magukat. A filmekhez csatoltam az előzetest, illetve a posztert, van néhány alkotás, amihez még nem került ki a netre semmiféle anyag. (A megadott bemutató dátuma az amerikai mozikba kerülést jelzi.)

Valentine's Day: A történt 5 szálon fog futni, ezek pedig valamennyire kapcsolódni fognak egymáshoz. A filmhez sikerült elég sok ismert arcot megszerezni: Bradley Cooper, Taylor Lautner, Jessica Alba, Anne Hathaway, Julia Roberts, Ashton Kutcher, Jessica Biel, Jennifer Garner, Emma Roberts, Topher Grace, Taylor Swift, Jamie Foxx és ezzel még csak nem is soroltam fel mindenkit.  Garry Marshall rendezte a produkciót, a direktor igazán otthon van a romantikus vígjátékok terén, korábban ő készítette a Neveletlen hercegnő, az Oltári nő és a Anya, lánya, unokája filmeket. Julia Roberts egy Irakban szolgáló tisztet játszik, aki éppen eltávon van, a repülőn pedig megismerkedik a Bradley Cooper által alakított meleg férfivel. Kutcher virágboltot fog üzemeltetni, Alba a barátnője lesz, de a férfi Garnerbe szerelmes. Garner pedig rájön arra, hogy az a fickó, aki iránt gyengéd érzelmeket táplál tulajdonképpen házas.  MacLaine Roberts anyját formálja meg és rádöbben, hogy férje megcsalja őt. Biel újságírót alakít, aki szerencsétlen a kapcsolatok terén.

Death at a Funeral: A 2007-es Halálos temetés amerikai feldolgozása.  A filmben egy temetés miatt gyűlik össze az egész család, ám az elhunytról kiderül, hogy volt egy hatalmas nagy titka, páran pedig megpróbálják titokban tartani ezt a többiek előtt. Chris Rock a vígjáték egyik producere, a főszerepet is eljátszotta, de itt lesz még Martin Lawrence, Zoe Saldana, Columbus Short, Regina Hall, Danny Glover, Tracy Morgan, James Marsden és Luke Wilson is. Leszerződtették Peter Dinklage színészt is, aki ugyanazt a szerepet játssza el, mint az eredetiben. Bemutató: április 16


 

Grown Ups: 5 régi jó barátról szól az alkotás, akik a gimiben sülve-főve együtt voltak, ám már jó ideje nem találkoztak egymással. Most viszont újra összegyűlnek egy tóparti házban, hogy együtt ünnepeljék a Függetlenség napját (július 4) és megemlékezzenek elhunyt edzőjükről. Régebben ebben a házikóban ünnepelték a bajnoki címüket is. Kevin James, Chris Rock, David Spade és természetesen Rob Schneider is. Rajtuk kívül Salma Hayek, Maria Bello és Maya Rudolph játszik az alkotásban, Dennis Dugan a rendező. Június 25-én érkezik.



 

Date Night: Claire és Phil Foster (Tina Fey and Steve Carell) álagos házaspár, életük már rutinszerűen telik és minden héten egyszer elmennek vacsorázni, ám egy alkalommal nem úgy alakul az este, ahogy tervezték és különféle karakterekkel hozza őket össze a sors. Mark Wahlberg egy biztonsági őrt alakít, aki Claire-rel kerülne közelebbi kapcsolatba, Common pedig egy negatív szerepet kapott, Taraji P. Henson pedig egy zsarut formál meg. A vígjátékot Shawn Levy rendezte.


 

When in Rome: Beth Harper (Kristen Bell) sikeres ingatlanügynök, de a szerelem terén elég szerencsétlen. Mikor Rómában jár beledob egy érmét egy kívánság kútba, ettől kezdeve pedig csak úgy ragadnak rá a férfiak, alig győzi levakarni magáról őket. Nyomában van Danny De Vito, aki egy kolbász mágnást alakít, Jon Heder pedig egy utcai bűvészt formál meg, Will Arnett festőt, míg Dax Shepard egy önimádó modellt testesít meg. Josh Duhamel pedig egy sármos riportert játszik, én úgy érzem végül ő lesz az igazi. Mark Steven Johnson (A Fenegyerek, A Szellemlovas) rendezte a filmet. Január 29-én lesz a bemutató.





She's Out of My League: Kirk teljesen átlagos srác, akibe beleszeret egy bombázó csaj, Molly. A srác alig akarja elhinni, hogy ez megeshet vele, de a haverjai sem hisznek a szemüknek. Jay Barucher alakítja a főhőst, Alice Eve pedig a barátnőjét játssza. Bemutató:  Március 12

 

Hot Tub Time Machine: John Cusack, Craig Robinson, Rob Corddry és Clark Duke négy jó barátot játszanak, akik egy átmulatott vodkás, energiaitalos, fürdőzős este után a múltan találják magukat, méghozzá 1986-ban, ahol se mobiltelefon, se internet.  Steve Pink, a Felvéve rendezője dirigálta a produkciót, a forgatókönyvet pedig Josh Heald írta. Március 19-én várható.

 



 

The Tooth Fairy: Dwayne Johnson egy hoki játékost alakít, akinek egy hétig Fogtündérként kell tevékenykednie.  Ashley Judd, Julie Andrews és Billy Crystal lesznek láthatóak a további szerepekben. Michael Lembeck rendezte a filmet, aki korábban a Télapu második és harmadik részét és a Nők transzban produkciót dirigálta. Eredetileg idén novemberben lett volna a bemutató, ezt azonban januárra tolták át. Január 22-én jön.

 


Crazy on the Outside: Január 8-án mutatják be Amerikában a Crazy on the Outside vígjátékot, amely Tim Allen első rendezése és a főszerepet is maga játssza. Néhány ismertebb színésszel vette körül magát a filmben, így fel fog tűnni Sigourney Weaver, Ray Liotta, Jeanne Tripplehorn, Kelsey Grammer, Julie Bowen és J.K. Simmons.Allen egy olyan fickót alakít, akit éppen kiengednek a dutyiból és a nővérénél száll meg, egy idő után azonban úgy érzi, hogy talán a sitten jobb volt, bár itt legalább több nővel hozza össze a sors, a felügyelő tisztjével is összejön.


 

The Back-Up Plan: A romantikus vígjátékban Jennifer Lopez egy olyan nőt alakít, aki az évek alatt valahogy nem talál rá az igazira. Viszont a biológiai óra ketyeg és szeretne terhes lenni, ezért a mesterséges megtermékenyítést választja. Nem sokra rá végre összehozza a sors egy olyan fickóval, akivel úgy gondolja le tudná élni az életét, azonban megpróbálja eltitkolni előle terhességét, nehogy ez hátráltató tényező legyen a kapcsolatban. Alan Poul rendezte, akinek ez az első kirándulása a mozik világába, eddig csak sorozatokat (Rome, Swington) és egy tévéfilmet dirigált. Április 16-tól boldogítja a jónépet.


 

Leap Year: Amy Adams és Matthew Goode a főszereplője a Leap Year romantikus vígjátéknak, amit január 8-án mutatnak be Amerikában. A történet szerint Anna (Adams) már négy éve együtt van barátjával, arra számít, hogy az évfordulójukon megkéri a kezét, de ez elmarad. Így hát Anna elhatározza, hogy maga veszi kézbe a dolgokat, talál egy olyan ír hagyományt, amely megengedi a nőnek, hogy megkérje egy férfi kezét január 29-én, csakhogy barátja éppen tácol jár, ezért utána kell menni, de Írország másik felén landol.



I Love You, Phillip Morris:
A film főszereplői Jim Carrey és Ewan McGregor, a történet pedig megtörtént eseményeken alapul. Steven Russel (Carrey) börtönbe kerül, aki szerelmes lesz a cellatársába, Philip Morrisba (McGregor). Morris hamarabb szabadul, Russelnek pedig még egy éve van hátra a sitten, de nem bírja ki a volt a cellatársa nélkül, ezért többször (4 alkalommal) is megszökik, hogy láthassa őt. Russel végül rendesen ráfaragott, összesen 144 év letöltendő börtönbüntetést kapott. Nehezen talált forgalmazót a produkció a homoszexuális tartalom miatt, ezért újravágták. Néhány filmfesztiválon már bemutatták, március 26-án kerül a filmszínházakba.


 

Morning Glory: Egy televíziós producer megpróbálja fellendíteni a csökkenő nézettségű reggeli showműsort, nehéz a dolga, mivel a két műsorvezető állandóan kakaskodik egymással. Rachel McAdams, Harrison Ford, Micheal Keaton, Jeff Goldblum, Patrick Wilson és Diane Keaton játsszák a főbb szerepeket, Roger Mitchell dirigálta a filmet és június 30-án kerül a vásznakra. Július 30-tól lehet mosolyogni rajta.

 


Szex és New York 2: A népszerű több évadot is megélt sorozat alapján már készült egy mozifilm tavaly, amely hatalmas sikert ért el, jövőre pedig befut a második része.


 

Little Fockers: Új fejezethez érkezett a Bekur família története, ezúttal a gyermekáldással kell szembenéznie Gregnek (Ben Stiller) és feleségének (Teri Polo). A filmet ezúttal nem Jay Roach rendezi, hanem Paul Weitz, aki egy jól bejáratott franchise-t kapott a kezébe, rá fog férni a siker a Rémségek cirkusza bukása után. Az előző két részben látott főszereplők ismét visszatérnek, Stilleren kívül Robert De Niro, Barbara Streisand, Owen Wilson is látható lesz, rajtuk kívül Jessica Alba és Laura Dern is feltűnik még. Dustin Hoffman nem lesz jelen, mivel a színésznek nem tetszett, hogy csak egy cameo szerepet szántak neki az alkotók. Kép a forgatásról:


Step Up 3D:
A táncikálós film harmadik része ezúttal 3D-ben érkezik. Jon Chu a második felvonás direktora állhatott be ismét a kamera mögé.

 

 Furry Vengeance: Az állatok nem nézik jó szemmel, mikor az otthonukként szolgáló vadont le akarják tarolni, meg is sivatják párszor Brendan Frasert. Roger Kumble (Tan-túra, Csak barátok) rendezte a művet. Április másodikán mutatják be.


St. Trinian’s 2: The Legend of Fritton’s Gold.: St Trinian’s – Nem apácazárda vígjáték folytatása, ennek címe St. Trinian’s 2: The Legend of Fritton’s Gold. A filmben a lányiskola tanulói és tanárai kincsvadászatra indulnak. Rupert Everett, Colin Firth, David Tennant, Gemma Arterton és Talulah Riley visszatért a második részére.

 

The Zookeeper: Egy állatkert lakói úgy döntenek, hogy segítenek szeretett gondozójuknak visszaszerezni barátnőjét. Adam Sandler egy majmot, Jon Favreau pedig egy medvének kölcsönzi a hangját, az oroszlán pedig Sylvester Stallone szólal majd meg. Október 8-án kerül a mozikba.

Jack Goes Boating: Philip Seymour Hoffman rendezésében készül a vígjáték,  Amy Ryan alakítja az egyik főszerepet Hoffman mellett, a színésznőt a Hideg nyomon krimiben nyújtott alakításáért Oscarra jelölték. John Ortiz és Daphne Rubin-Vega is benne lesznek a filmben, ők a színdarabban is játzottak. A darabot úgy írták körül, mint egy nem megszokott romantikus vígjáték két new yorki balfékről, akiknek élete főzőleckékkel, úszótanfolyamokkal és drogokkal tarkított.

Born to Be a Star: A filmben egy srác rájön arra, hogy szülei anno híres pornósok voltak, ezért ő is azzá szeretne válni. A producer és az egyik író Adam Sandler. A főszereplőt Nick Swardson alakíthatja. Don Johnson pedig egy pornófilmrendezőt alakít. Tom Brady, a Tökös csaj és a Tuti lúzerek rendezője dirigálja a vígjátékot.

Get Back: Jason lee fogja rendezni az időutazós vígjátékot, ebben két zenebolond visszamegy az 1960-as évekbe, ahol az egyikük szerelmi háromszögbe keveredik John Lennonnal és Yoko Onoval. Az Oviapu producere, Matt Berenson egyengeti a produkció útját.

Our Family Wedding: Két apának félre kell tennie nézetkülönbségeit és együtt kell működniük, mivel meg kell szervezniük gyerekeik esküvöjét. Forest Whitaker és Carlos Mencia játssza a két apucit,  Regina King, Lance Gross, Charlie Murphy szintén feltűnik a vígjátékban.

Get Him to the Greek: A Lepattintva vígjátékból megismert Aldous Snow brit popénekes külön filmet kapott. A figurát Russel Brand játszotta el, aki ebben az alkotásban ismét megformálja a figurát, Jonah Hill is látható lesz, aki egy Aaron Greenberg nevezetű fickót alakít(ott) . Nick Stoller (Lepattintva) rendezi a művet. Elisabeth Moss, Sean Combs és Rose Byrne csatlakozott a stábhoz. Moss Hill filmbéli doktor barátnőjét alakítja, míg Combs (azaz P. Diddy) egy lemezcég főnöke lesz. Byrne pedig Snow ex-nőjét formálja meg, aki egy Courntey Love típusú Jackie Q nevezetű rocker csaj lesz. Jackie és Snow között hallható lesz egy duett a produkcióban. Június 4-én lesz a bemutatója.

Going to Distance : A sztori egy távkapcsolatban élő párról szól. Christina Applegate, Justin Long, Ron Livingstone és Drew Barrymore lesznek a főbb szereplők, október 8-n érkezik a mozikba.

Lottery Ticket : A főhősnek túl kell élnie a hétvégét, mivel a szomszédok rájönnek arra, hogy a kezében van a nyerő lottószelvény, a tulajának 350 millió dollárt

Life as We Know it: Sam és Holly egyedülálló, ám mikor legjobb barátjuk autóbalesetben elhalálozik, azok árvává vált lányát nekik kell felnevelniük. Katherine Heigl, Josh Lucas, Josh Duhamel, Christina Hendricks szerződött le a filmre, amelyet egy év múlva, december 22-én küldenek a mozikba.

You Again:  A főszereplőt Kristen Bell alakítja, aki miután hazatér arra döbben rá, hogy bátyja az ő főiskolai riválisát veszi el feleségül. Sigourney Weaver a rivális gazdag édesanyját játszhatja. Jamie Lee Curtis, Odette Yustman, Kristin Chenoweth, Patrick Duffy is feltűnik a produkcióban, szeptember 24-től vetítik.

Dinner for Schmucks: A Dilisek vacsorája francia vígjáték amerikai remake-je. Az eredeti filmben adva volt egy baráti társaság, akik hetente egyszer összejönnek vacsorázni és mindenkinek magával kell hoznia egy vendéget,  majd a kajálás végén eldöntik kinek sikerült a leghülyébbet beszerveznie. A rendezői székben Jay Roach üldögél, a szereplőgárdában pedig Zach Galifianakis, Paul Rudd, Bruce Greenwood, Ron Livingstone, Lucy Punch nevét olvashatjuk.

Maci Laci: Jön a Maci Laci filmváltozata, az állatokat CGI segítségével varázsolják a vászonra. A  címszereplőnek Dan Aykroyd kölcsönzi a hangját, Bubut pedig Justin Timberlake szólaltatja meg. Eric Brevig, az Utazás a Föld középpontjába rendezője készíti az alkotást, amelyet december 17-én terveznek bemutatni.

The Beaster: Egy 40 éves nő nem a hagyományos utat választja a terhességhez. Hét évvel később újra találkozik az egyik legjobb barátjával, aki nagy titkot őriz: az ő spermája termékenyítette meg a nőt. Jennifer Aniston, Juliette Lewis, Jason Bateman, Patrick Wilson és Jeff Goldblum játsszák a főbb szerepeket.  Josh Gordon és Will Speck rendezik a vígjátékot.

A Very Harold & Kumar Christmas: A Harold és Kumar harmadik része.

Címkék: előzetes2010

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr891615926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sjbee 2009.12.23. 17:27:58

Újabb remek összeállítás! Lesz néhány jobbféle...

a8zoli 2009.12.23. 21:01:20

a grown ups nekem kicsit south park szagó de tuti jó lehet. A date nightot naggyon várom mert lesz benne RRRRR8888888 !!! (sajna összetörik :( ) Az I love You philip morrisról csak annyit : lehete Ratyibb filmet csinálni a Túl a barátság után ???? A válasz IGEN :D
Little Fockersz szintén csak jó lehet az első kettőt is marhára bírtam nemtudom Dustin Hoffmann feltűnik benne vhol olvastam hogy nem biztos ... (Streisand kell a fenének , nem bírom) de Hoffmann / De Niro sztem jó párosítás lenne pár szituációban sajna erre az előzőben nem sokat építettek pedig sztem lehetett volna.
süti beállítások módosítása