Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Videózzunk

2009.12.23. 10:37 koimbra Szólj hozzá!

A Szex és New York évekkel ezelőtt szórakoztatta a nézőket, majd tavaly jött a mozis változat, amely hatalmas bevételeket produkált, sokat nem is kellett várni a második részre. Május 28-án Sarah Jessica Parker, Kim Catrall, Kristin Davis és Cynthia Nixon visszatér, a rajongók legnagyobb örömére.

3 jelenet a Daybreakersből, a horrorban az emberek többsége vámpírrá változott és a vérszívók irányítják a világot. Tudósok egy csoportja azon kísérletezik, hogy megmentsék az emberiséget.

Elkészült a 2007-es St. Trinian’s – Nem apácazárda vígjáték folytatása, ennek címe St. Trinian’s 2: The Legend of Fritton’s Gold. A filmben a lányiskola tanulói és tanárai kincsvadászatra indulnak. Rupert Everett, Colin Firth, David Tennant, Gemma Arterton és Talulah Riley visszatért a második részére.

Az Inception francia nyelvű előzetese, a filmet Christopher Nolan rendezte és a történet az elme rejtett zugaiban játszódik. Leonardo DiCaprio, Ellen Page és Marion Cotillard játsszák a főbb szerepeket.

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr761617513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása