Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mr. T mégsem tűnik fel a Szupercsapat filmben

2009.12.27. 14:24 koimbra 2 komment

A Szupercsapat mozifilm készítői az eredeti sorozat szereplőgárdáját is próbálják rávenni egy cameo szerepre. Dirk Benedict, aki Szépfiút alakította és Dwight Schultz, aki Murdockot játszotta a szériában már rábólintottak a felkérésre, tehát már csak George Peppard (Hannibal) és Mr. T (Rosszfiú) maradt hátra.

Peppard sajnos 1994-ben elhunyt, Mr. T viszont egyáltalán nem akar feltűnni a filmben. Nem azzal van a gondja, hogy a sorozatból mozifilmet készítenek, egyszerűen csak aggódik, ha feltűnne néhány (másod)percre a produkcióban, akkor a Fox stúdió az ő nevével reklámozná az alkotást, aztán pedig el kellene magyaráznia a családjának, hogy ebben nem is ő a főszereplő.  Mr. T még hozzátette, hogy döntésében egyáltalán nem játszott szerepet a pénz, esetleg akkor tudnák meggyőzni, ha szerepét kibővítik.

A mozifilm Joe Carnahan rendezésében készül, Liam Neeson, Bradley Cooper, Sharlto Copley és Quinton Rampage Jackson játsszák a főbb szerepeket. 

Címkék: miújság szupercsapat

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr621626119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2009.12.27. 17:13:58

Pedig tök jól nézne ki ha mondjuk tök véletlenül a 4 főszereplővel szemben hirtelen ugyanott állna a "régi nagy gárda":) és jól végigmérnék egymást! LOL!!! George Peppard nyugodj békében!:(

a8zoli 2009.12.27. 21:56:17

@Dejdő: ezt már 1x előőték a filmtörténelemben a starsky és hutchban de ugye ott 2 ember volt nem 4 :D
süti beállítások módosítása