Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Alakul a St. Vincent szereplőgárdája

2009.12.28. 20:12 koimbra Szólj hozzá!

Februárban olvashattunk arról, hogy Mickey Rourke és Walter Hill a Johnny, a jóarcú után 20 évvel ismét közösen hoznak tető alá egy filmet, konkrétan a St. Vincent thrillert. A forgatókönyvet Cameron Young körmölte le, Rourke mellé pedig nemrég szerződött le Forest Whitaker, Gong Li és Ray Winstone.

 

A produkcióban egy bérgyilkos, Vincent Novena (Rourke) visszatér New Yorkba, hogy lerendezzen egy régi ügyet, ki kell nyírnia egy informátort. Papnak álcázza magát, mivel úgy véli így könnyebben el tudja intézni az illetőt, aki hamarosan fel is tűnik és éppen neki gyónja meg bűneit. Rá kell jönnie, hogy eljátszani egy jó embert sokkal veszélyesebb feladat, mint a bérgyilkos meló valaha volt.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr211629117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása