Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Júniusban indul az Amerika kapitány forgatása

2009.12.28. 12:54 koimbra 6 komment

Joe Johnston a Fangoria magazinnak beszélt új filmjéről, a Farkasemberről, de még azt is megemlítette, hogy júniusban lát hozz az Amerikai kapitány képregényfilm forgatásának. A forgatókönyv mindhárom Narnia forgatókönyvét papírra vető Christopher Markus és Stephen McFeely tollából származik.

A történet nem fog eltérni a képregénytől: A főhős Steve Rogers lesz, aki egy szegény családban nőtt fel és szörnyűséggel nézi mit művelnek a nácik Európában a második világháború alatt. Rogers ezért elhatározza, hogy beáll a seregbe, de mivel eléggé csenevész és betegeskedő, elutasítják. Chester Phillips tábornok azonban felajánl számára egy lehetőséget. E szerint Rogersnek részt kell vennie az Operation: Rebirth programban, beadják neki a szuperkatona szérumot, testét pedig "életerő sugarakkal" bombázzák. A kísérlet végén Rogernek tökéletes testfelépítése lesz, majd egy intenzív pszichikai és taktikai programban vesz részt. Három hónappal később Amerika kapitányként megkapja első küldetését, fegyvere pedig egy elpusztíthatatlan pajzs lesz. A haditengerészettel karöltve folytatja a harcot a szabadságért.

A vége sejthető, valószínűleg beleesik a jeges óceánba, ahol hibernálódik és évtizedekkel később találnak rá, majd tagja lesz a Bosszú Angyalai csapatnak. Azt még nem tudni, hogy ki fogja játszani a kapitányt.

Kenneth Branagh januárban lát hozzá a Thor forgatásához, amelyet 2011 május 20-án mutatnak be, a The First Avenger: Captain America-t pedig 2011 július 22-én.  A Bosszú Angyalai 2012 május 4-én tesznek rendet, Vasember,  Fekete Özvegy, Thor, Steve Rogers, Hulk és Hadigép benne lesz. Szó volt arról, hogy Sólyomszem is feltűnik majd.

Címkék: miújság amerika kapitány

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr11628080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2009.12.28. 12:58:46

Ezt is ideje lenne már elkezdeni :) Azért rendesen fog ütni a Bosszú Angyalai, ha azok fogják játszani a hősöket, akik a filmekben :)

Dejdő 2009.12.28. 15:05:03

Az tuti Shyllard:) Bár akkor vagy nagyon sokba fog kerülni a film,vagy a sztároknak kevesebb pénzt kell adni! Kérdéses hogy mindegyikük rábólint e a forgatókönyvre!

Shyllard 2009.12.28. 15:31:19

@Dejdő: Szerintem, ha ennyi sztárt összeeresztenének méghozzá egy képregényfilmben, nem számítana mennyibe kerülne. Minimum a költségvetés dupláját hozná.

Shyllard 2009.12.28. 15:32:18

@Dejdő: Azért jó lenne, ha Bale is igent mondana..

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.12.28. 15:36:03

@Shyllard: Bale-nek mi köze van a Marvel képregényekhez?:)

Asszem 8 éve olvastam, hogy egy producer azt mondta a Bosszú Angyalai mozifilm akkori állás szerint 800 millió dollárba kerülne, ezért várni kell még egy kicsit, hogy olcsóbban ki tudják hozni, mert ezt így egy értelmes stúdió és producer se finanszírozná.

Shyllard 2009.12.28. 17:13:21

@koimbra: Jabocs, összekevertem az Igazság Ligájával... :)
süti beállítások módosítása