Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A mozisok szerint tavaly Bullocknak köszönhetik a legtöbb bevételt

2010.01.01. 15:57 koimbra 2 komment

A Quigley Publishing Company arra kérte a mozik tulajdonosait és a forgalmazókat, hogy szavazzák meg, tavaly melyik színész vagy színésznő volt az, aki a nézőket a filmszínházakba vonzotta.

Sandra Bullock lett a szavazás győztese, a színésznő lett a tavalyi Top Money-Making Star, azaz akinek a legtöbb dollárt köszönhetik a mozik. Bullock 2009-ben három produkcióban is játszott, a Nász-ajánlattal szépen hozott a konyhára és Amerikában Bullock legtöbb bevételt elérő filmjévé vált. Ezt követte az All About Steve, amely csalódást okozott a kasszáknál, ám a The Blind Side drámával ismét a csúcsra törhetett a színésznő és a Nász-ajánlatnál is többet termelt a film. Bullock az első színésznő 1999 óta, aki a lista élén állhat, 10 évvel ezelőtt Julia Robertsre örülhetett ennek a megtiszteltetésnek.

Johnny Depp áll a második helyen, játszott a Közellenségekben és feltűnt a The Imaginarium of Dr. Parnassusban is. A színész 2006-ban és 2007-ben állhatott a lista első helyén Matt Damon az Invictus-szal és Az informátor!-ral a harmadik, pedig egyik alkotás sem hozott nagy összeget a konyhára.

Íme a TOP 10 "pénzcsináló" sztár

1. Sandra Bullock

2. Johnny Depp

3. Matt Damon

4. George Clooney

5. Robert Downey Jr.

6. Tom Hanks

7. Meryl Streep

8. Brad Pitt

9. Shia LaBeouf

10. Denzel Washington


Ezen kívül azt is megkérdezték a mozisoktól, hogy ki lesz a jövő nagy csillaga, ki fogja szállítani majd a legtöbb bevételt. Carey Mulliganre és Taylor Lautnerre szavaztak a legtöbben.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr621637237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bolomba (törölt) 2010.01.01. 17:34:50

Amit a Blind Side-ban alakit, az elkepesztoen jo.
süti beállítások módosítása