Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Lovaggá ütik Peter Jacksont

2010.01.01. 16:11 koimbra 2 komment

Peter Jacksont, a Gyűrűk ura Oscar-és egyéb díjakkal elhalmozott rendezőjét lovaggá ütik, amelyet majd II. Erzsébet, Új-Zélend brit uralkodója szentesít. Az indoklás szerint Jackson a filmművészetért tett szolgálataiért kapja a címet, nem említve, hogy áldásos tevékenységének köszönhetően jelentősen fellendült Új-Zéland idegenforgalma.

Jackson a Gyűrűk ura hatalmas sikere után készíthette el másik, régóta dédelgetett filmtervét, a King Kong-ot. Jelenleg Amerikában pár tucat filmszínházban fut a 100 millió dollárba került Komfortos mennyország fantasy-drámája. Jelenleg a Hobbit moziverziójának az előkészítésén dolgozik.

 

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr461637271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.01.02. 13:07:18

Megérdemli sztem is. Nem semmi, amit a Gyűrűk Urával művelt. A Komfortos mennyország, pedig szerencsére már letölthető, kíváncsi vagyok hogy mit tudott kihozni abból a sztoriból. Remélem megint rá tud majd venni arra, hogy elolvassam a könyvet is!
süti beállítások módosítása