Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Nem Worthington lesz Flash Gordon

2010.01.02. 14:06 koimbra 2 komment

Egy hete írtam arról, hogy Sam Worthingtonnal folynak a tárgyalások a Flash Gordon főszerepével kapcsolatban. Állítólag egy bennfentes szivárogtatta ki a hírt: " Ha Worthington lehetne Flash Gordon, akkor az igazán nagy dolog lehetne, mivel Flash az összes amerikai szemében az egyik legnagyobb hős"- mondta az illető.

Worthington azonban tagadta a híreszteléseket: "Nincs semmi valóságalapja ennek a pletykának...most először hallok én is erről" - árulta az aicn oldalnak a színész.

Worthington elég felkapott lett mostanában, tavaly játszott a Terminátor negyedik felvonásában és az Avatarban, idén a Titánok harca remake-ben láthatjuk majd. Ezen kívül pletykálják, hogy ő lehet Amerika Kaptány, no meg a Mad Max következő részével kapcsolatban is emlegették.

Címkék: remake miújság flash gordon

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr161639322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2010.01.02. 15:29:19

"...jövőre pedig a Titánok harca remake-ben láthatjuk majd."

Szerintem az idén lesz már. Vagy rosszul tudom?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.01.02. 15:31:04

@Spawn85: De, csak még automatikusan azt írom, hogy jövőre:D
süti beállítások módosítása