Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Márciusban kezdődik A dolog előzményfilm forgatása

2010.01.04. 10:18 koimbra 2 komment

Még márciusban esett szó arról, hogy elkészül A dolog (vagy A valami) előzményfilmje, azóta nem nagyon fújt semmit a szél a tervezet felől. Annyit lehetett tudni, hogy Ronald D. Moore (a Battlestar Galacitca sorozat atyja) tette le a forgatókönyvet az asztalra, amit át is csúsztattak Eric Heisserernek, hogy pofozza ki egy kicsit.  A rendező székbe Matthijs van Heijningen Jr. huppanhatott bele, aki eddig reklámfilmek készítésével kereste a kenyerét. A film története a norvégok bázisára fog koncentrálni, tehát azt követhetjük nyomon, hogy miképp ásták ki az idegen lényt a hótakaró alól, majd miképp tört ki a káosz azon a helyen. A végét ugye már tudjuk, valószínűleg úgy ér véget, hogy egy helikopterrel űzőbe veszik a "fertőzött" ebet.

Ma kiderült, hogy a forgatás márciusban kezdődhet Torontóban, a tervek szerint júniusig zajlanak a felvételek. A szereplőgárdáról még nem jött semmiféle info, voltak találgatások, hogy Kurt Russell esetleg visszatérhet, mivel úgy hírlett, hogy a rendező elképzelése szerint MacReady karakterének a bátyja lenne a főhős az előzményben (őt pedig alakíthatná akár Russell is).

Címkék: miújság prequel horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr481644426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sjbee 2010.01.04. 13:01:38

Aztán MacReady bátyja mit keresne a norvégok bázisán? Jó persze tudom, h mindent meg lehet oldani, mondjuk az öccse után ment és a norvégoknál kötött ki, de mondjuk ez elég erőltetettnek tűnik, remélem nem így lesz.
Azt viszont képtelenségnek tartom, h az alap filmet színvonalban megközelítse, bár jó lenne.

Jerry Garcia 2010.01.04. 19:12:31

@sjbee: Az a baj, hogy nem csak annak tűnik, hanem az is.Teljesen felesleges megcsinálni, szerintem.
süti beállítások módosítása