Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Sam Mendes lehet a 23. James Bond rendezője

2010.01.06. 12:38 koimbra 1 komment

Tegnap esett szó arról, hogy Michael G. WIlson és Barbara Broccoli producerek szerint a 23. James Bond film bizonytalan helyzetben van, mivel az MGM stúdió hamarosan eladásra kerül és az új főnökkel is zöld ágra kell majd vergődni. Ettől függetlenül  Neal Purvis, Robert Wade és Peter Morgan javában írják a forgatókönyvet.

Ma kiderült, hogy valószínűleg Sam Mendes lesz a következő Bond film rendezője, vele folynak a tárgyalások, a tervek szerint júniusban indulna a forgatás és 2011-ben mutatnák be a produkciót. Ezek szerint a producerek úgy vélik semmi nem fog a film útjába állni, teljesn érhető a pozitív hozzállásuk, a James Bond filmek elég szépen hoztak a konyhára, nem lenne értelme, ha késlekednének a munkálatokkal..

Személy szerint nem örülök Mendesnek, ő a drámákban van otthon, habár szépen megcsinálta A kárhozat útját is egy James Bond film teljesen más tészta. Az volt a probléma az előző résszel, hogy nem egy akciófilmest ültettek a rendezői székbe, hanem a drámákon edződött Marc Fostert és ez meg is látszott a végeredményen.

Címkék: bond miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr41651362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.01.06. 13:24:47

Ha megint beültetnek egy drámákon edződött rendezőt akkor szépen lassan meghalnak a Bond filmek:( Sam nagyon jó,tényleg,de nem egy Bond moziba! Szóljanak Martin Cambellnek vagy az Elrabolva rendezőjének, Ő tuti durvát hozna össze!
süti beállítások módosítása