Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...

2010.01.06. 18:55 koimbra 2 komment

- 33,03 millió yuannal (4,8 millió) dollárral nyitott Kínában az Avatar, eddig egyetlen produkció sem tudott ilyen jól kezdeni a kasszáknál, az eddigi rekordtartó Zhany Yimou alkotása a Simple Noodle Story volt, ami 21 millió yuant keresett az első napon.
- Rhett Reese és Paul Wernick, a Zombieland írói hivatalosan is megkapták a felkérést, hogy körmöljék le a Deadpool forgatókönyvét.
- James McAvoy, Seth Rogen és Anna Kendrick szerződött le az I'm With Cancer filmbe, Rogen majd producerként is felügyeli a munkálatokat. Jonathan Levine (Wackness) lesz a rendező, a szkriptet Will Reiser írta személyes élményei alapján. McAvoy karakterénél rákot diagnosztizálnak, ám végül legyűri a betegségét.
- Vince Vaughnt Ron Howard fogja rendezni egy egyelőre cím nélküli vígjátékban. A forgatókönyvet Allan Loeb körmölte le. A történet szerint Vaughn rájön arra, hogy legjobb barátjának a felesége félrelép.
- Úgy hírlik Martin Scorsese tavasszal lát hozzá Brian Selznick mesekönyvének, a The Invention of Hugo Cabret megfilmesítéséhez. Egy kis srác áll a középpontban, aki Párizs pályaudvarán órákat javít, egyszer viszont belebotlik egy robotba, amit működőképessé tesz. Chris Wedge volt a kinézett rendező, ám ő végül visszaadta a lehetőséget.
- Júniusban indul a Hobbit forgatása és 14 hónapig zajlanak a felvételek.
- Tony Kaye elkészült új filmjével, a Black Water Transittal, ám a produkció néhány perrel néz szembe, így lehetséges talán nem is mutatják be soha az alkotást. Jelenleg a két producer között is zajlik egy ügy. Kaye legismertebb műve az Amerikai história X, ahol összekülönbözött a stúdióval és Edward Nortonnal, mivel nem az ő verzióját akarták bemutatni és 275 millió dollárra perelte őket.
- A Vanity Fair készített az amerikai felnőtt lakosságának körében egy felmérést, arra voltak kíváncsiak, ha lehetne milyen filmet szeretne látni és melyik színésszel a főszerepben. 20 %-uk azt mondta, hogy egy westernt néznének meg Clint Eastwooddal a főszerepben, a második helyen egy olyan romantikus film áll, amiben George Clooney a főszereplő.
- David Beckham felvette a kapcsolatot a Simpson család alkotóival, ugyanis szerette volna, ha cameozhat egyet a sorozatban. Az alkotók viszont azt mondták Beckham nem egy ismert személyiség Amerikában és elutasították a javaslatot.
- Feburár 5-én mutatják be a Psych: 9 horror-thrillert Angliában, Cary Elwes, Michael Biehn, Gabriel Mann és Sara Foster játsszák a főbb szerepeket. Egy nő éjszakánként egy bezárt kórházban dolgozik, ahol olyan események szemtanújává válik, amelyek gyilkosságokhoz kapcsolódnak.Íme a film posztere

 

 - Megkérdeztek néhány embert, ha vajon vámpírrá változna, akkor kinek a vérét szívogatná. 

 -Az Universal a többszörös Grammy-díjas Pharrell  Williamst kérte fel arra, hogy írjon a Despicable Me animációs film számára zenét, aki eleget is tett a stúdió elvárásainak, alább meghallgathatod a négy perces számot.

 

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr701652254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2010.01.06. 23:42:40

Beckham nem egy ismert személyiség Amerikában és elutasították a javaslatot.

igen mikor ott focizott se nagyon kedvelték...:D

Krizzta · http://krizzta.blog.hu/ 2010.01.07. 05:44:42

Seth Rogen szeret betegekkel lenni? A Funny people-ban is segítőt játszott a halálos beteg Adam Sandler mellett...
süti beállítások módosítása