Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Vampire Knight

2010.01.06. 17:00 Armida 5 komment

 

Az emberek és vámpírok közti békés együttélés reményében Kaien Cross megalapítja a Cross Akadémiát, ahol nappali és éjszakai tagozatra járhatnak a diákok.

A nappali tagozat természetesen az embereké, az éjszakai pedig a vámpíroké. Normális esetben csak a teremcsere alkalmával találkozhatnak, de szinte minden ilyen alkalom szabályos népünnepéllyé válik.A vámpírok gyönyörű kinézetükkel pillanatok alatt el tudják varázsolni az embereket, így amikor megjelennek a fehér uniformisukban, sikításban törnek ki a lányok. (Fekete egyenruhát az emberek viselnek, fehéret a vámpírok, megtekinthető egy rövid összefoglaló videó itt.)

A nappali tagozatosok nincsenek tisztában vele, hogy az esti tagozatosok vámpírok, és hogy ez így is maradjon, az igazgató két fogadott gyerekére  bízza a nappalisok védelmét.

Az egyik a nagyon kedves és mindenki által szeretett Yuuki. Annak ellenére hogy fél a vámpíroktól, egész ügyesen avatkozik közbe, mikor egyik-másik nem bír a vérszomjával.

Zero, a másik aki felügyeli a nappalisok védelmét. Vámpírvadász családból származik, nagyon helyes, bomlanak érte a csajok, de őt senki más nem érdekli, csak Yuuki(ők együtt nevelkedtek, de nem vérszerinti testvérek)  Sokáig titkolja, hogy átalakulóban van- mert megharapta egy vámpír- de amikor már nem segítenek az éhségét csillapító pirulák arra vetemedik hogy igyon....

 

A harmadik főszereplőnk pedig a gyönyörűséges, mindig hidegvérű és ellentmondást nem tűrő tiszta vérű vámpír, Kaname, aki az éjszakai tagozatosok vezetője. Mindenki a kegyeit keresi, félik is, mert tiszta vérűként óriási hatalommal bír, őt azonban csak egy valaki érdekli és az nem más, mint a vámpíroktól félő Yuuki kisasszony. Kaname minden alkalommal nagyon kedves vele, megóvja a széltől is a lányt, a többi vámpír azonban nem érti miért olyan fontos neki egy ember....

 

Lesz itt minden kérem szépen, romantika, dráma, sok-sok nevetés és persze horror, valamint annyi csavar a történetben, hogy én magam is csak kamilláztam. Az animének eddig két évada jelent meg, az első Vampire Knight, a második Vampire Knight Guilty címmel.

A Vamipre Knight stílusát tekintve elsősorban shouju tehát lányoknak készült, de némely keményebb jelenet miatt pasik is nézhetik. Nekem egyik kedvencem, mert ügyesen ötvözték benne a horrort, a misztikumot és mégis mindent beleng az erotika. Ne értsetek félre, nem hentai, de ha majd megnézitek, érteni fogjátok miről beszélek. Ajánlatos megnézni azoknak akik kedvelik a vámpíros történeteket, a humoros jelenetektől pedig nem kell megijedni, kellenek oda. Nem tudok róla rosszat mondani, nagyon jó anime.

 

 

Címkék: anime

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr241651531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

monana 2010.01.06. 18:29:12

ez érdekelne, csak be kellene szerezni valahonnan

Armida · http://armida.freeblog.hu/ 2010.01.06. 19:19:43

@monana: Guglizz rá és találsz olyan oldalt, ahol le tudod tölteni. De tube-on is megvan. Íme:

www.youtube.com/watch?v=J9OwZ3ILuPI

:)

kai_ · http://www.flameheart.freeblog.hu 2010.02.04. 15:24:57

Nemrég én is megnéztem (a cikk sajnos pont vizsgaidőszak közepén jött, a sorozat meg az első rész után függőséget okoz szóval két vizsga közt ledaráltam :)
Jó volt, köszi az ajánlót!

Armida · http://armida.freeblog.hu/ 2010.02.04. 17:59:36

@kai_: Nagyon szívesen. Örülök hogy tetszett. :)
süti beállítások módosítása