Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...

2010.01.07. 20:28 koimbra 5 komment

- 1,13 milliárd dollárt tapsolt össze a mozikba eddig az Avatar, lehagyta A király visszatért összbevétel terén, így a Titanic mögött a második legtöbbet hozó film lett.
- Pár hétten a Farkasember bemutatója előtt az Universal új vágót szerződtetett a filmhez, a nevét nem árulták el. A pletykák szerint az alkotást két változatban mutatták volna be, ezt azonban gyorsan meg is cáfolták.
- Egy japán oldal információja szerint James Cameron azért utazott az országba, hogy találkozzon a 93 éves Tsutomu Yamaguchival. A férfi azon emberek közé tartozik, akik túlélték a hiroshimai és nagaszakii atombombát. Cameron az atomfegyverekről tervez filmet készíteni és megígérte Yamaguchinak, hogy tapasztalatait a jövő generációi számára átadja.
- Tegnap vetődött fel, hogy a Pókember 4 nem fog elkészülni időre, azaz 2011 május 4-án nem fogják bemutatni. Ugyan a stúdió ezt még nem erősítette meg, de a Marvel azonnal mozgásba lendült és a Thort bemutatóját átrakta erre az időpontra, ezzel pedig felszabadult egy hely május 20-án. A Disney sem volt rest és a Karib-tenger kalózai negyedik részének a premierjét erre a dátumra módosította.
- Az Engedj be! amerikai feldolgozása október 1-jén érkezik a filmszínházakba (Amerikában).
- Mark Millar azon emberek közé tartozik, akik szívesen csinálnának egy Superman filmet, az ő álomszereposztása szerint Daniel Craig lenne Lex Luthor, Clint Eastwood Pa Kent, Daniel Day-Lewis és Julianne Moore pedig Jor-Elt és Larat formálná meg.
- Willem Dafoe azt állítja, hogy a John Carter of Mars forgatása jövő héten kezdődik, a színész egy 10 láb magas marsi harcot fog alakítani.
- Nicolas Cage mindenhol, ezen a honlapon minden színész, ismert ember, festmény, stb arca helyére Cage fizimiskáját pakolták rá.
- Karen Goulekas vizuális effektekkel foglalkozik, a blogján arról írt, hogy a Zöld Lámpás hivatalosan is zöld utat kapott.
- Egy kép a Bolondos Kalaposról és egy artworkot is láthattok.


 

- Az első hivatalos kép a Your Highnessből

 

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr771655109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.01.07. 21:19:57

Esetleg az Avatar lenyomhatja még a Titanicot? mert még játsszák sok helyen! vagy ennyi volt? Nálunk is remélem még Októberben lehet látni az Engedj be! Amcsit:)
MArk Miller elképzelése meg nagyon jó,Craig kopaszon LOL! Eastwood tök jó lenne Kent-nek csak kis szerep! "Nincsenek kis szerepek,csak kis színészek" tudom:) és ki lenne Superman?:)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.01.07. 21:27:11

@Dejdő: Jó kérdés, két nap alatt 100 millió dollárt hozott, Kínában még csak most mutatták be és a legjobb nyitónapi bevételt produkálta az ország történelmében. Majd vasárnap kiderül, hogy ezen a héten mennyit termelt, akkor már lehet jóslatokba bocsátkozni.

Mark Millar anno tervezett egy trilógiát, erről itt lehet olvasni.
filmdroid.blog.hu/2008/10/30/mark_millar_superman_terve

Addict · http://www.noisefreaks.com 2010.01.07. 22:34:16

@koimbra: Sztem lehagyhatja, de hogy 1-200 millióra megközelíti az biztos.

nothing_fancy 2010.01.08. 15:43:18

ÁÁÁÁ... A Nic Cage oldal nagyon jó. :-D

sjbee 2010.01.08. 15:51:53

A Your Highness-t várom, Zooey Deschanel-t rögtön kiszúrtam a képen, egyem a csepp szívét :)
süti beállítások módosítása