Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A próbababa remake

2010.01.09. 12:20 koimbra 1 komment

A nemrégiben újraindult Gladden Entertainment úgy tervezi, hogy feldolgozást készít A próbababa vígjátékból, amelynek főszereplője Andrew McCharty, Kim Cattral és James Spader volt. 42 millió dollárt termelt Amerikában 1987-ben a produkció és még egy Oscart is nyert a legjobb dal kategóriában. A második rész négy évre rá érkezett, de az már hidegen hagyta az embereket, 3 milliót tapsolt össze és az egyik legrosszabb folytatásként tartják számon.

Az eredeti film tartalma: Jonathannak nincsenek nagy sikerei az életben. Ha jól belegondolunk, kis sikerei sincsenek. Barátnője otthagyta, és minden eddigi munkahelyén csődöt mondott. Most egy nagyáruház kirakati próbababáit öltözteti - nagy karrier, ugye? Emmy egy ókori egyiptomi hercegnő, aki véletlenül éppen kirakatbabaként reinkarnálódott a XX. századi Philadelphiában, ráadásul éppen abban a kirakatban, ahol Jonathan a munkáját végzi. Az életre kelt gyönyörű próbababa segít Jonathannak abban, hogy visszanyerje az önbizalmát. Tanácsainak köszönhetően a srác olyan kirakatokat rendez be, amelyek mágnesként vonzzák a vásárlókat. A konkurens áruház sunyi vezetője megpróbálja kideríteni az egyre magabiztosabb fiú titkát és az egykori barátnő is féltékenységi rohamot kap, mert érzi, hogy nő van a dologban.

Címkék: remake miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr681658752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

exilis 2010.01.09. 14:13:50

Blőd kis film, de akkor szerettem :)
A betétdal A Starsiptől a NOTHING'S GONNA STOP US NOW tényleg nagyon jó kis zene volt.
süti beállítások módosítása