Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Downey Jr. nem lesz cowboy

2010.01.12. 10:36 koimbra 3 komment

Robert Downey Jr. és Jon Favreau ismét egyesítették volna erejüket és tudásokat a Cowboys & Aliens képregényfilm erejéig, ám a színész kénytelen volt lemondani a filmet, mivel úgy áll a helyzet, hogy nem fog ráérni akkor, mikor a forgatáshoz hozzálátnának. Favreau továbbra is a rendezői székben csücsül, bár nem kizárt, ha hogy lelép ő is, ha meghallja a hírt.

A történet az 1800-as években játszódik a vadnyugaton, egy űrhajó hajt végre kényszerleszállást, majd az űrlények gyilkolni kezdik az embereket. A telepesek és az indiánok összefognak, hogy együtt gyűrjék le a földönkívülieket.  Alex Kurtzman, Roberto Orci és Damon Lindelof írják a forgatókönyvet, a bemutató pedig 2011-ben várható.

Címkék: miújság cowboys and aliens képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr61665879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2010.01.12. 12:03:27

kár... mindkét ember jó munkát végez sztem ebben az iparban . ha hasonló elképzelésű lenne mint a distict akkor jó dolog lehet belőle mert sztem az alap történet jó.

-Szűcs Gyula- · http://nerdblog.blog.hu/ 2010.01.12. 21:11:20

kár :(
nagyon jó filmnek ígérkezett pedig, az eredeti League of the Extraordinary Gentlemenben is király volt, amikor a tripodot szétrombolták a századfordulós Londont, Alan Qauermanék meg öltönyben-kalapban világmegmentősködtek! :)

Ráadásul Downey viktoriánus Bondnak is nagyon jó, ez kiderült a Sherlock Holmesból!
süti beállítások módosítása