Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ironclad előzetes

2010.01.14. 20:07 koimbra 4 komment

Nem értem mi értelme van kijönni egy ilyen előzetesen, látszik rajta, hogy ezen még dolgozni kellett volna, gyakorlatilag ez még az eléggé nyers verzió. Mi volt a stúdió szándéka ezzel? Fogalmam sincs. Mire ez a sietség? Viszont biztos, hogy hamarosan be fog futni a rendes trailer is, addig is ezzel kell beérnünk, amelynek eléggé B kategóriás hangulata van.

A film története a XIII. század elején játszódik és a középpontban a James Purefoy által alakított lovag és embereivel Rocherster várát védi János király (Paul Giamatti) csapatai ellen.

Címkék: trailer ironclad kalandelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr111672906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sjbee 2010.01.15. 13:02:25

Ezen a traileren így csak nevetni lehet. Aztán lehet a végeredmény sem lesz jobb.

tjunior 2010.01.15. 21:35:49

szerintem ez a "rendes trailer" mert ez a film ennyi...kis költségvetés ennyire futotta, nem véletlenül James Purefoy a főszereplő. Ettől függetlenül még lehet jó, bár a trailer sok jót nem igér, lehet itthon a mozikba sem jut el.

gabeesz008 2011.07.13. 08:29:01

szerintem meg ne okoskodjatok ha nem láttátok még a teljes filmet.
Kár játszani az okoskát egy oylan filmröl amit még nem ismertek.

olyan ez mint a főzés. ha nem csinálod ne játszad az eszed hogy hogy kell csinálni.

elöbb nézzétek meg a filmet utána mondjatok véleményt.

szerintem meg jó film volt,rengeteg csatajelenet volt benne és igen volt benne 1-2 nyers rész ,brtuális erőszak stílus,de egy középkori filmnek ilyennek kell lennie.

szerintem jó film volt és nagyon visszahozta a régi pc játékok hangulatát,ahogy támadtak az ostromgépekkel,felmáztak a falakon stb-stb.

elöbb nézzétek meg a filmet aztán okoskodjatok!
süti beállítások módosítása