Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Marc Forster rendezi A Chancellor kéziratot

2010.01.15. 20:59 koimbra Szólj hozzá!

Miután a Bourne szériával végeztek, Hollywoodban levették a polcról a szerző, Robert Ludlum másik regényét, A Chancellor kéziratot. A rendezői teendőket Marc Forster (Én, Pán Péter)  fogja ellátni. Leonardo DiCaprio játssza a főszerepet, aki producerként is részt vesz a produkcióban.

 

A regény tartalma: Természetes halál... Vagy gyilkosság? Hogyan ért véget J. Edgar Hoover élete?

Valóban fenyegető veszélyt jelentenek Amerikára nézve az egykori FBI-főnök botrányokkal teletűzdelt, magánjellegű feljegyzései? Egy magas beosztású, befolyásos emberekből álló, titkos csoport, az Inver Brass tagjai mindenesetre így találják. Elhatározzák, hogy eltüntetnek minden nyomot és tanút - rövid úton, csendben, ügyelve a látszatra.

Az egyetlen akadály Peter Chancellor, a sikeres regényíró, aki olyan információk birtokába jut, melyek mellett minden korábbi regénye ártatlan tündérmesének tűnik. Halálos versenyfutás indul meg az író és a titkos szervezet között...

Erőszak, rettegés, terror övezi párharcukat, melynek végén csupán egyetlen vészterhes dokumentum marad sértetlen . (polc.hu)

 

Címkék: miújság könyvből film thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr181675047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása