Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cameront nem érdekli a Pókember

2010.01.17. 14:14 koimbra 1 komment

Több rendező is felmerült a Pókember reboot kapcsán, ismét szóba került James Cameron, aki anno ügyködött a forgatókönyvön és meg is rendezhette volna a filmet, ám később meggondolta magát és a stúdió átiratta teljesen a szkriptjét. Elég kevés az esélye annak, hogy Cameron visszatér a Falmászóhoz, illetve a producerek fejében megfordult volna, hogy ő rendezhetné a produkciót,  az MTV News azonban csak sikerült megkérdezték "A Világ Urát",  hogy beszéltek-e vele a Pókember kapcsán.

"Nem, nem hívtak még fel, de nem is számítok rá, biztos vagyok benne, hogy ezután sem fognak megkeresni. Egyébként sem érdekel a dolog" - válaszolta Cameron.

Ezen kívül az is szóba került, hogy vajon az Avatar le fogja-e előzni a Titanic bevételét. "Be fog következni. Csak idő kérdése" - mondta Cameron magabiztosan.

Címkék: pókember miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr681679322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2010.01.17. 14:40:39

Szerintem Cameron-nak mostanában ideje sem nagyon lenne egy Pókember filmet ledirigálni. Szerintem épp eléggé leköti a "Battle Angel", meg az "Avatar" esetleges folytatása.
süti beállítások módosítása