Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Fűrész rendezője készíti a Paranormal Activity második részét

2010.01.19. 10:31 koimbra 2 komment

Hatalmas bevételt termelt a Paranormal Activity, a stúdió bejelentette, hogy el fog készülni a folytatás, ezen kívül pedig elkülönített némi összeget arra, hogy ehhez hasonló kisköltségvetésű produkciókat készítsenek. De előbb még a Paranormal folytatására koncentrálnak. Jason Blum és az első rész rendezője, Oren Peli producerként vesznek részt a munkálatokban, Peli helyett a Fűrész filmeken edződött Kevin Greutert fogja dirigálni a produkciót. Greutert az első 5 Fűrész film vágója volt, a hatodikat pedig maga rendezte.  A Paramount Michael R. Perryt kérte fel arra, hogy záros határidőn belül szállítsa a forgatókönyvet. Október 22-én már be is mutatnák a folytatást, a film a Fűrész hetedik felvonásával versenyezhetne ebben az időpontban. A történet egyelőre nem derült még ki, a készítők hangsúlyozták, hogy nem akarnak egy Ideglelés második részéhez hasonló filmet.

Ehhez kapcsolódóan érdemes megnézni ezt a korábban készült  poénos videót, melyben a játékoskedvű Jigsaw próbálja megzavarni egy házaspár éjszakai nyugalmát...

Címkék: miújság sequel paranormal activity horrorhír paranormal activity 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr921684143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.01.19. 15:14:13

Csak ne csináljanak ebből semmilyen látványfilmet. A Paranromal Activity-be épp az volt a jó, hogy semmit sem mutattak mégis sokat adtak.

Alex Mahone 2010.01.19. 15:32:10

Nagy az esélye, hogy egy gagyi, nonszensz filmet fogunk látni. De legalább James Wan szállítaná, neki van érzéke a kevés pénzes horrorokhoz...
süti beállítások módosítása