Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Passió 2

2010.01.19. 12:23 koimbra 6 komment

Mel Gibson Passiója előtt többen úgy vélték, hogy a színész-rendező most aztán úgy el fogja ásni magát, hogy egy ideig biztosan nem kap munkát az Álomgyárban, ám a bemutató előtt már jöttek olyan hírek, miszerint elég szép mennyiségű jegy kelt el elővételben a filmre. Végül a produkció közel 612 millió dollárt termelt világszerte, természetesen ez sem hallgattatta el Gibson rosszakaróit és poénkodni kezdtek a folytatással kapcsolatban. A színész-rendezőnek azonban esze ágában sem volt megcsinálni a folytatást, köszöni szépen, elvan ő enélkül is.

Bill McKay producer viszont betervezte a The Resurrection of the Christ filmet, aki azt reméli, hogy az alkotás legalább olyan sikeres lesz, mint a Passió. Ettől függetlenül kell egy forgatókönyv is, ezen  Dan Gordan(Hurrikán) munkálkodik és az alkotók nem csak Jézust mutatják be a produkcióban, hanem Poncius Pilátust, Júdást és Heródest is, tehát azokat, akik a keresztre feszítésben nagy szerepet játszottak.

McKay azt ígéri, hogy a Bibliában foglaltakat nem fogják megváltoztatni és úgy fogják bemutatni a történéseket, ahogy az le van írva,  ám elmondása szerint inkább a Jézus körüli főbb karakterekre fognak koncentrálni. Ezen kívül fontosnak tartják, hogy bemutassák a kor politikai légkörét is.

A produkciót Jonas McCord rendezheti, 20 millió dollár áll rendelkezésre. McCord korábban A test thrillert dirigálta Antonio Banderas főszereplésével, aminek szintén vallásos témája volt. Ebben egy régész egy 2000 éves keresztre feszített holttestre bukkan, amiről úgy véli, hogy az maga Jézus Krisztus.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr751684407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

raves · http://mindennapramese.blog.hu 2010.01.19. 13:19:39

Ha nem lesz véres, nem mennek annyian el rá. A Passióra mindenki azért ment el, hogy egy kis vért lásson. A feltámadás nyugisabb esemény volt.

Blackrock (törölt) 2010.01.19. 13:51:26

Olyan a címe, mintha egy zombifilm lenne.:)

Alex Mahone 2010.01.19. 15:14:26

Ott a pont. Huhh, de utálom ezeket a filmeket... Bakker, a Passióval azért keresték sz*rrá magukat, mert: a) a bigott keresztények elmennek rá, többen meg már csak a vér miatt is, b) Mel Gibson miatt páran már csak azért is elmennek rá, a keresztényeknek pedig egy plusz löketet ad. Szerintem.

ninarose · http://adultfilmatrium.freeblog.hu/ 2010.01.19. 22:39:13

Mi van Mahone? Nem tetszenek a keresztények? Nem szép dolog ám egy vallással cécózni...

Alex Mahone 2010.01.20. 18:12:10

Parasztvakításnak tartom. Nem csak a kereszténységet, az összes vallást. Ettől függetlenül, Hollywoodnak megéri :P

ninarose · http://adultfilmatrium.freeblog.hu/ 2010.01.20. 20:28:28

:)

Nem tudom, mitől jobb semmiben sem hinni, mint valamiben?

btw: Ezen az alapon a vallástalanság is parasztvakítás.

De hagyjuk a teológiai vitát...
süti beállítások módosítása