Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Strause tesók az AvP:R után ismét rendeznek

2010.01.20. 11:57 koimbra 2 komment

Sokan úgy vélték, hogy az Alien vs Predator mozifilm után nincs lejjebb és némi reményt adott egyeseknek, hogy a második rész rendező, Greg és Colin Strause hatalmas rajongóknak állították be magukat, azt mondták ők a téma nagy ismerői. Nos, az AvP folytatását még jobban darabokra szedték, mint az elsőt. Mindenesetre a fivérek azt mondták, ha felkérik őket, akkor összehozzák a savas vérű bestiák és ragadozó űrlények csatájának a harmadik felvonását. Azonban a stúdió úgy döntött, hogy mégsem kér a folytatásból, a két teremtmény külön utakon folytatja. Az Alienből előzményfilm készül, ezt Ridley Scott fogja dirigálni, a Predators pedig nyáron érkezik Antal Nimród rendezésében.

Ez nem jelenti azt, hogy munka nélkül maradtak volna a Strause tesók, visszatértek a kaptafához, azaz a speciális effektek háza tájára, dolgoztak az Avataron, az Esti meséken és a Halálos iram filmen is. Ám ezen kívül úgy gondolták, hogy a sok negatív kritika hatására mégsem hagynak fel a rendezéssel, két produkció is várható majd tőlük. Az egyik a Skyline misztikus thriller, amelyre Kate Mara, Eric Balfour és Laz Alonso szerződött le, a történetről eddig még nem tudni semmit, a forgatókönyvet Joshua Cordes és Liam O'Donnell vetett papírra.  A másik film a Mange akció-thriller lesz, e mögött Brett Ratner áll producerként.

Címkék: miújság akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr221687217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rolee83 2010.01.20. 19:14:37

Hát pedig jöhetne egy újabb AvP film, de annak is örülök, hogy külön külön filmek érkeznek a lényekről!

curby (törölt) 2010.01.20. 21:03:09

én nagyon örülnék egy harmadik résznek.a második is baromira tetszett.kérjék fel őket a harmadik részre is.
süti beállítások módosítása