Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Megvan a Pókember rendezője

2010.01.20. 10:34 koimbra 1 komment

Múlt héten arról beszéltek, hogy ketten esélyesek a Pókember rendezői posztjára, az egyik Marc Webb (500 Days of Summer) és Matthew Vaughn (Torta). Persze a pletykák rajtuk kívül még emlegettek néhány személyt. A stúdió meghozta a döntését, Webb pedig aláírhatta a szerződést, méghozzá nem egy filmre, hanem egy trilógiára.

Mint kiderült a Sony-nál be volt tervezve a reboot, James Vanderbilt nem az ötödik és hatodik részt vetette papírra, hanem egy új trilógia nyitódarabját. A Sonynál úgy gondolták, hogy még Raimi megcsinálja a negyedik felvonást, ami 2011-ben érkezett volna a mozikba, majd 2012-ben az egészet újraindították volna. Csakhogy a forgatókönyv körül volt némi probléma, csúszott volna a forgatás, így csak 2012-ben mutathatták volna be a produkciót, a Sony pedig inkább leállította az egészet. A reboot még jól is jön némileg a fejeseknek, hiszen nem kell iszonyat nagy összegeket kifizetni a főszereplőknek és a rendezőnek. Raimi 10 évvel ezelőtt 10 milliót kapott, ráadásul a film bevételéből is részesült. Webb szintén 10 millió dollárt vihet haza az első részért, ami azért már lényegesen kevesebbet ér, mint az egy évtizeddel ezelőtti ugyanilyen fizetés.

Címkék: remake pókember miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr991686976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.01.20. 21:21:09

Úgy hírlik, hogy 80 millió dollárba fog kerülni a film.
süti beállítások módosítása