Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Karantén rendezői egy kisvárosra szabadítják rá a félelmet

2010.01.22. 20:06 koimbra Szólj hozzá!

Jack Kilborn regénye, az Afraid a nagyvászonra költözik, a Karantén rendezői közül Drew Dowdle producerként áll majd a produkció háta mögött, a John pedig a rendezői poszton tevékenykedik. Azt már megmutatták, hogy korrekt módon képesek feldolgozni egy másik filmet ([REC]), remélhetőleg a könyvből is jó alkotást hoznak össze.  Larry Malkin és Chad Thumann munkálkodik a forgatókönyvön, a főbb szerepeket még nem osztották ki.

Adott egy öt fős kommandós osztag, akiknek az agyát némileg megváltoztatták, ez által pedig hidegvérű gyilkosokká váltak. Egy küldetésre küldik őket, azonban a helikopterük kényszerleszállást hajt végre egy csendes város, Safe Haven közelében. Alton Tope tábornok megfékezésükre egy tucat zöldsapkást és két másik kommandót különítmény küld a helyszínre, ezen kívül mozgósítja a tengerészgyalogosokat. Amíg azonban megérkeznek, a városiaknak túl kell élniük, a helyiek össze is fognak, hogy ideig-óriág kitartsanak.

Címkék: miújság könyvből film akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr731693596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása