Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Duhamel és Jackson a Menny és Pokol küzdelmébe csöppen

2010.01.22. 20:28 koimbra Szólj hozzá!

Samuel L. Jackson és Josh Duhamel lesznek a főszereplői a Sympathy for the Devil filmnek, az előkészületek már megkezdődtek, még a nemzetközi mozis forgalmazással kapcsolatban egyeztetnek a fejesek és a DVD jogokat tisztázása is hátravan.  Boaz Yakin, az Emlékezt a titánokra sport-dráma direktori készítheti el az alkotást.

Harlan Stark (Duhamel) rendőrtiszt megakadályoz egy karizmatikus pap ellen irányuló merényletet. Ezzel még koránt sincs vége, az ügy elég hamar eszkalálódik, a Menny és a Pokol összecsap, itt pedig az angyalok is ugyanolyan kemény harcosok, mint a démonok, egyik fél sem mutat könyörületet. Harlan és hűséges társa, Jesse (Jackson) a bosszúszomjas jó és a fondorlatos gonosz oldal között őrlődik. Az Angyalszív elragadó érzékenységét, a Ponyvaregény merészségét és az Ómen könyörtelenségét gyúrják össze a filmben, legalábbis ezt ígérik.

Címkék: miújság akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr781693653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása