Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Osunsanmi következő két munkája

2010.01.25. 21:27 koimbra Szólj hozzá!

Olatunde Osunsanmi nem egy termékeny rendező, 10 évvel ezelőtt készített egy rövidfilmet, majd 5 éve egy horrort, tavaly pedig a The Fourth Kind thriller-horrort alkotta. Úgy tűnik nem kell éveket várni arra, hogy Osunsanmi ismét jelentkezzen valamivel, mivel két akciófilmre is leszerződött.

Az egyik a Gold Circle Films égisze alatt fog készülni, a produkció címe a The Commuter lesz, a történet pedig egy ingázó férfiról szól és az ő halálos utazását mutatják be, a forgatás nyáron indul. A forgatókönyv Bryon Willinger és Philip De Blasi tollából származik.

A másik munka a Zero-G, amelynek szkriptjét Osunsanmi veti papírra, az alkotás pedig Daniel Jevons számítógépes játékán fog alapulni. A történet szerint egy pusztító, eddig soha nem látott fegyvert vetnek be egy amerikai városban, ennek gyümölcse pedig az lesz, hogy a városban zéró gravitációs erő jön létre.

 

Címkék: miújság akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr241702070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása