Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

De Niro közelgő filmjei

2010.01.26. 16:18 koimbra 4 komment

Robert De Niro nem zárt sikeres évet, pénzügyileg bukást bukásra halmoz, a kritikák sem dicsérték agyon olykor, a legutóbbi vígjáték-drámája, a Mindenki megvan esetében többen úgy vélték, hogy ő viszi hátán a filmet, ám A törvény gyilkosa  esetében elég halovány volt a teljesítménye. Remélhetőleg a közeljövőben ismét magára talál.

A Selma filmben a színész George Wallace-t játssza, aki a 60-as években volt Alabama kormányzója. Wallace eltökélten küzdött az ellen, hogy a feketék bármiféle jogokat is kaphassanak. A produkciót Lee Daniels fogja dirigálni, aki legutóbb a Precious alkotást tette le az asztalra.

A másik betervezett film az Another Night in Suck City dráma, amely Nick Flynn memoárján fog alapulni. A megfilmesítési jogokat 2004-ben vásárolta meg a Columbia, de a stúdió nem csinált semmi érdemlegeset az ügyben, ezért a Focushoz vándorolt a lehetőség. Flynn a 20-as években Boston hajléktalan szállóján dolgozott, ahol találkozott alkoholista, börtönt is megjárt apával. Az alkotást Paul Weitz rendezheti.

Ezen kívül pedig úgy hírlik érkezik az Éjszakai rohanás folytatása, az első részt 88-ban mutatták be, a De Niro mellett Charles Grodin játszotta a főszerepet, a rendezői székben pedig Martin Brest csücsült, ennek tartalma: Jack Walsh, az egykori chicagói zsaru össze van bilincselve Jonathan Mardukas-szal. Mardukas, a lelkiismeretes könyvelő 15 millió dollárt tulajdonított el egy cégtől, amikor megtudta, hogy az a maffia tulajdonában van. A könyvelő fejére 100000 dolláros jutalmat írtak ki, s persze Walsh nem engedni, hogy bárki is elorrozza tőle ezt az óriási összeget. Az út New Yorkból Los Angelesbe repülőn 5 nyugodt óra, ám a több mint különös páros öt, kalandokban, izgalmakban, feszültségben igencsak bővelkedő nap alatt éri el úti célját.

Címkék: miújság drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr731704046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2010.01.26. 17:56:33

a little fockers-ről nincs említés sztem az tuti siker.

amúgy a midnight run-t kár eröltetni volt is 3 folytatása eggyik rosszabb volt mint a másik. sztem az echte chrono az igazi és úgy is kell hagyni. vagy de niro nélkül egy totál új reboot semmi más.

Dejdő 2010.01.26. 18:24:18

Ez a "Selma" című film érdekesnek hangzik! Feketék ellen küzdő politikus,De Niro jól tud genya lenni a feketékkel (Férfibecsület) a rendező is letett az asztalra egy jó drámát, lehet esélyes egy jelölés De Nironak a szerpért majd! Nem akartam elkiabálni! hiszen még forgatni sem kezdtek...

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.01.27. 09:08:16

Szerintem Bobby bácsinak el kéne fogadnia, hogy megöregedett. Nem kéne erőltetni az ilyen izomszerepeket már, vagy ha igen, erős idézőjelek között, mint ahogy Clint bácsi teszi. Azonkívül, adódhatnak igen komoly szereplehetőségek az idős, nagyformátumú férfiszínészek számára is, lásd Bucket Listtől a Lear királyig terjedő szép ív.

curby (törölt) 2010.01.27. 11:36:54

én örülnék ha megcsinálnák az éjszakai rohanás folytatását az eredeti szereplő gárdával.még bele férnne szerintem.harrison ford is megcsinálta a negyedik india jonest és milyen jól:)
süti beállítások módosítása