Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Gavin Hood alaszkai kalandja

2010.01.26. 10:41 koimbra Szólj hozzá!

Gavin Hood a Wolverine után Gay és Laney Salisbury regényét, a The Cruelest Milest viszi a gyöngyvászonra. Sean O'Keefe és Will Staples munkálkodtak a forgatókönyvön, a forgatás pedig nyáron kezdetét is veszi.

A történet 1925-ben játszódik, az alaszkai Nome-ban halálos diftéria üti fel a fejét, az életmentő szérum pedig csak több ezer mérfölddel arrébb lelhető fel. Repülőgéppel lehetetlenség megközelíteni a helyet, ugyanis erős és kegyetlen hóvihar tombol, egyedül a kutyákban van a helyieknek minden bizodalmuk. Húsz eb szállította a szérumot keresztül Alaszkán, végül sikeresen odaértek a helyszínre. A vezérkutyus, Balto neve legendává vált, bronzszobra New Yorkban, a Central Parkban látható. A kutyák heroikus küzdelmére emlékezve Normban minden évben szánhúzó versenyt rendeznek.

Címkék: miújság könyvből film kalandhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr251703043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása