Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Nem Ritchie rendezi a Lobo képregényfilmet, a Holmes folytatásával törődik

2010.01.27. 11:02 koimbra 3 komment

Hallhattatok már róla, hogy Robert Downey Jr. lelépett a Cowboys & Aliens fedélzetéről, azt rebesgették, hogy a nyáron látnak hozzá a Sherlock Holmes folytatásához és az űrlényes filmhez is ekkor látnának hozzá, a színész pedig nem tud egyszerre két helyen is ott lenni. Ma kiderült, hogy Guy Ritchie is otthagyta a Lobo háza táját, azért, hogy a Holmes második részére koncentrálhasson.

"Nem hiszem, hogy Ritchie következő filmje a Lobo lesz. Egy másik rendezőt kell keresnünk a produkció élére. A stúdió azt akarja tőlünk, hogy Guy a Sherlock Holmesszal törődjön. Szóval szerintem ezt fogjuk megcsinálni. Downey-nak nagy élmény volt eljátszani a nyomozót és ismét szeretne belebújni a bőrébe. Jude és a többiek is visszatérnek, ami nagy öröm. Éppen azon vagyunk, hogy kitaláljuk milyen gyorsan tudjuk összehozni a második részt. Van néhány ötletünk és elgondolásunk a történettel kapcsolatban." - mondta Joel Silver, aki a Sherlock Holmes mögött állt producerként és a Lobo kapcsán is ugyanebben a minőségben lesz jelen.

Szóba került az a pletyka is, ami szerint Brad Pitt játssza majd Holmes nagy ellenfelét, Moriartyt. Silver elárulta, hogy valóban beszéltek már erről, de jelenleg még nincs eldöntve, hogy ki fogja megtestesíteni a figurát. A forgatókönyvhöz egyébként már a Sherlock Holmes munkálatai alatt hozzáláttak.

Címkék: miújság sequel sherlock holmes 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr991706034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

curby (törölt) 2010.01.27. 11:32:49

várom a folytatást mert az első rész nagyon tetszett.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.01.27. 17:09:56

ezt sajnalattal hallom :( remelem vhogy megoldjak, hogy halasszak a Lobo-t, mert fekudt volna Ritchie-nek, foleg ha irhatta is volna a scriptet
süti beállítások módosítása