Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Reeves romantikus sci-fiben

2010.01.27. 11:31 koimbra 1 komment

Keanu Reeves visszatér a sci-fihez, leszerződött a Passengers produkcióba, amely végső soron egy love story lesz űrhajós környezetben. A forgatókönyvet Joe Spaihts szállította, az úriember vetette papírra az Alien előzményfilmet is, amelyet majd Ridley Scott fog készíteni. A Passengers rendezői teendőit az olasz Gabriele Muccino (a képen) vállalta el, őt Will Smith tette ismertté az amerikai nép számára. Muccino dirigálta A boldogság nyomában drámát, amiért Smith kiérdemelte a második Oscar-jelölését, illetve a Hét életet is együtt hozták tető alá.

A Passengers története a jövőben jövőben játszódik, egy űrhajó új bolygó felé tart, az utazás azonban évszázadokig tart, a legénység pedig hibernálva várja, hogy elérjék céljukat. Ám egy utas (Reeves) magához tér, döbbenten konstatálja, hogy csak 90 év múlva érkeznek meg a planétára, rajta kívül pedig senki más nem ébredt fel. Mivel nem akar egyedül megöregedni és meghalni, úgy dönt, hogy felébreszt egy nőt is.

Nyáron kezdődik a forgatás.

Címkék: miújság scifihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr321706091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

raves · http://mindennapramese.blog.hu 2010.01.27. 11:48:36

Hm. Érdekes felállás. Remélem, inkább moralizálás lesz, mint romantika.
süti beállítások módosítása