Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Alakul a Mad Max 4 szereplőgárdája

2010.01.28. 10:42 koimbra 1 komment

George Miller lassan hozzá fog látni a Mad Max negyedik részéhez, amelyben egylőre úgy tűnik, hogy Mel Gibson biztosan nem vesz részt, bár a színész a cégével beszállt a produkció elkészítésébe. Úgy hírlik, hogy 3D-ben fog elkészülni az alkotás és  animációs jelenetek is lesznek benne.  Ma kiderült, hogy Nicholas Hoult, Zoe Kravitz, Terea Palmer és Adelaide Clemens fogják aláfirkantani a nevüket a szerződés alá.

Hoult karakteréről csak annyit lehet tudni, hogy Nuxnak fogják hívni, Kravitz-ot pedig Five Wives-nak nevezik a filmben, Palmer és Clemens pedig annak a konvojnak a tagjai lesznek, akiket a rossz fiúk üldözni fognak. Tom Hardy, akit eddig főszereplőnek hittünk, múltkor kijelentette, hogy volt a meghallgatáson, de annak semmi köze nem volt a főhős figurájához.

Címkék: miújság sequel mad max 4 akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr371708537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2010.01.28. 18:18:02

iszonyat sok autós részt akarok látni full apokaliptikus masinákat helyszíneket az se baj ha sok cgi csak jó legyen :D
süti beállítások módosítása