Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Feige a Bosszú Angyalairól

2010.01.28. 13:56 koimbra 2 komment

Kevin Feige, a Marvel Studios vezére egy interjúban elmondta, hogy fel fog tűnni néhány ismert karaktert a Vasember 2-ben, de ismerik a folytatások problémáit, hibáit és nem fogják túlzsúfolni mindenféle népszerű figurával. A Vasemberben továbbra is Tony Stark fog állni a középpontban.

Feige ezen kívül beszélt a Bosszú Angyalai mozifilmről is. "Mikor elindítunk egy franchise-t - legyen szó bármilyen karakterről - annak meg kell állnia a saját lábán. A Bosszú Angyalai 2012-ben érkezik a mozikba és nem csak egy szuperhős csapatról fog szólni egy rakat különféle képességekkel rendelkező alakkal a középpontban. Először csak három - négy, ha belevesszük Hulkot, Nick Furyval öt - szereplő lesz látható benne."

Engem ez valamennyire lelomboz, hiszen Vasembert, Thort és Amerika kapitányt valahogy túl kevésnek érzem, örültem volna, ha még két szereplőt beletesznek, belevesznek. Pl. Sólyomszem és Fekete Özvegy még elférne a csapatban.

Címkék: miújság képregényből film bosszú angyalai

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr201709026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Is 2010.01.28. 14:34:59

Nem is tudom, kicsi valóban szűknek tűnik, de meglátjuk. Én bizakodva várom. Csak még majd jöjjenek ki az előzményfilmek is.

purga · http://horrormirror.blog.hu 2010.01.28. 14:46:24

Azért vegyük figyelembe, h eredetileg is 5en alapították: vasember, hulk, thor, darázs és hangya (aka óriás aka góliát).
Igaz manapság elképzelhetetlennek tűnne amerika kapitány nélkül. Amúgy így nem lesz nagy durranás, hiszen a vasember 2 után érkezik külön amerika kapitány meg thor is, ennek fényében ennek a projektnek izzadságszaga van...
süti beállítások módosítása