Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Craig a vadnyugaton ufókra lövöldözik

2010.01.29. 19:45 koimbra 2 komment

Robert Downey Jr. kénytelen volt kilépni a Cowboys vs Aliens képregényfilmből, mivel a forgatás egybeesett volna a Sherlock Holmes folytatásával. A stúdió gyorsan meglelte az utódját, Daniel Craig éppen ráér mostanában, vele kezdtek tárgyalni, ma pedig a színész a szerződés alá odafirkantotta a nevét. Egyelőre úgy áll a helyzet, hogy Jon Favreau rendezheti a produkciót, remélhetőleg nem gondolja meg magát nyárig.

A történet a 19. században játszódik, telepesek és indiánok harcolnak bőszen egymással, csatározásuknak egy lezuhanó űrhajó vet véget, az abból kiáramló földönkívüliek pedig válogatás nélkül ölik halomra a vadnyugati embereket. A telepesek és a rézbőrűek összefognak, hogy legyőzzék az idegeneket.

Címkék: miújság cowboys and aliens képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr271713277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

igenytelen_allat 2010.01.29. 23:51:07

Érdekes párosítás, kíváncsi leszek rá.

Valami 2010.01.30. 11:05:22

Remélem nem a Vadiúj Vadnyugathoz hasonló trágya lesz!!!!
süti beállítások módosítása