Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Letartóztatták Rip Tornt

2010.01.31. 14:25 koimbra 2 komment

A connecticuti állami rendőrség Salisbury egyik bankjából kapott riasztást este 9 óra 40 perckor, a rend örei pedig azon nyomban a helyszínre siettek, majd az épületben az erősen ittas Rip Tornra (Men in Black, Szupersuli) leltek, aki egy revolvert  szorongatott a kezében. A zsaruk úgy gondolják, hogy a színész a bank hátsó ablakát betörve jutott be az épületbe (ez milyen pénzintézet, hogy ilyen könnyen be lehet jutni?).

Tornt bilincsbe verték majd a north canaan-i böröntbe vitték, ahol 100.000 dolláros óvadék fejében szabadulhatott ki. A színészt rablással, birtokháborítással, engedély nélküli fegyvertartással és ittas állapotban való fegyverviseléssel vádolják. Február 1-jén kell megjelennie a bíróság előtt, ahol valószínűleg nem csak egy ejnye-bejnyével fogja megúszni (ha rács mögé kerül, akkor kereshetnek más vezetőt a Men in Black 3-ba).

Tavaly Tornt ittas vezetés miatt kapták el és feltételesen szabadlábra helyezték, ezen kívül az elvonóra is el kellett mennie. Ezen kívül New Yorkban már kétszer lemeszelték, mikor részegen vezette autóját.

Címkék: börtön miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr441716976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krizzta · http://krizzta.blog.hu/ 2010.02.01. 10:20:12

olvastam az Indexen, jót röhögtem. Mi visz rá egy 78 éves (mindjárt 79)színészt, hogy részegen betörjön egy bankba???:D
nem nagyon lehetnek megélhetési gondjai, most is aktív az IMDb szerint...
süti beállítások módosítása