Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bourne előzményfilm?

2010.02.01. 13:22 koimbra Szólj hozzá!

Az Universal a 2007-es Bourne Ultimátum óta próbálja összehozni a negyedik részt, forgatókönyvírók jöttek-mentek, majd Paul Greengrass, a második és harmadik felvonás rendezője is távozott a produkció éléről. A pletykák szerint összekapott a stúdióval, Greengrass viszont azt mondta, hogy mást akar csinálni e helyett. Matt Damon pedig úgy nyilatkozott, hogy Greengrass nélkül lehet, hogy ő sem vesz részt a folytatásban.

Nemrég a színész elárulta, hogy szerinte a stúdió se tudja mi a francot kezdjen a franchise-zal. Poénképpen elsütötte, ha van valakinek valami ötlete, akkor az nyugodtan hívja fel őket, biztosan hálásak lesznek. Ezen kívül Damon úgy véli, hogy a stúdió már előzményfilmen gondolkodik, amiben egy teljesen más színész lesz látható.

Címkék: miújság prequel akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr401719408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása