Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...

2010.02.01. 18:45 koimbra Szólj hozzá!

- Spencer Halpin 2007-ben készítette a Moral Kombat dokumentumfilmet, amelyben a számítógépes játékok erőszakosságának a hatását boncolgatja. Az alkotásban megszólalnak azok az emberek, akik szerint ezek igenis komoly hatással van az emberekre és az ellenoldal is képviselteti magát. Itt megnézhető a film.
- Salma Hayek kiszállt a Fasterből, ugyanis nem fog ráérni a forgatás ideje alatt. Az akciófilmben Dwayne Johnson testvére halálát bosszulja meg.
- Az OK! internetes pletykaoldal tudni véli, hogy Zac Efront szerződtették le a Pókember reboot főszerepére.
- Úgy hírlik Patrick Stewart is benne lesz a Mad Max 4-ben.
- Joe Johnston azt mondta, hogy már az Amerika kapitány előkészületei zajlanak, a Manhattan Beachen jelenleg 10 művész  rajzolgatja a vázlatokat.
- Szintén pletyka, hogy máris hozzáláttak a Szex és New York harmadik részének, a Warner ugyanis aggódik az idő miatt, azaz, hogy a főszereplők egyre öregebbek lesznek.
- Ginnifer Goodwin lesz a főszereplője a Something Borrowed filmnek, amely Emily Giffin első regénye alapján készült és legkésőbb nyáron már hozzá is látnak a forgatáshoz. Luke Greenfield lesz a rendező.
- Jason Reitman a District 9 és A bombák földjén filmekről beszél
 

- Star Wars vs Star Trek

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr191720704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása