Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Pattinson elcsábít mindenkit

2010.02.02. 21:49 koimbra 3 komment

Tavaly novemberben úgy hírlett, hogy Robert Pattinson fogja eljátszani Henri René Albert Guy de Maupassant 19. században élt francia írót, ám a hónap végére kiderült, hogy szó sincs erről, a színész csupán a szerző egyik novellájából készülő filmnek lesznek a főszereplője. A szépfiúban Pattinson George Du Royt fogja alakítani, aki egy lepukkant lapkiadónál kezdi pályafutását, de mivel értett a nők nyelvén hamarosan kisebb vagyonra tesz szert.

A női főszerepet Nicole Kidmannak szánták, aki végül meggondolta magát és Uma Thurman lépett a helyére. Thurman Du Roy egyik barátjának a feleségét játszhatja, ám aztán elég közel kerül az újságíróhoz, a Kristin Scott Thomas által bevállalt karakter szintén bele fog zúgni a főszereplőbe. Christina Ricci is igent mondott az egyik szerepre, azt egyelőre nem tudni, hogy kit fog megformálni.

A produkciót Declan Donnellan fogja levezényelni, nevéhez eddig színházi rendezések kötődnek, megkapta a kiugrási lehetőséget a filmek világába, ráadásul több szexjelenetet és meztelenkedést tartalmaz a francia író műve, az Alkonyat rajongóit azzal már be lehet csábítani a vetítésekre, hogy Pattinsont meztelenül láthatják.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr151724026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mese92 2010.02.03. 19:44:43

Nagyon nem kéne. Minek szerepeltetik ennyire? Semmi, de semmi színészi tehetsége nincs. Az Alkonyatban is borzalmas volt, hogy boldogulna itt? Remélem a Vizet az elefántnak nem cseszi el.

Spawn85 2010.02.03. 21:35:41

Nem ez fogják részben Budapesten forgatni? Csak mert hallottam olyant, hogy Uma Thurman és Robert Pattinson nemsokára hazánkba érkezik filmforgatásra.
süti beállítások módosítása