Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ironclad poszter

2010.02.03. 10:10 koimbra 2 komment

egy hónappal ezelőtt láthattátok az első képet az Ironcladből, azaz ahogy jellemezték a "középkori Hét szamurájból", ezen James Purefoy egy olyan vérmocskos kardot tart, amelyet így ránézésre is elég nehezen tudna felemelni egy átlagember. Megérkezett a poszter is hozzá, ami ellentéte a képnek, itt már Purefoy a földre tekint és az emberes kardját sem emelgeti. A történetben a főhős kis csapatával Rochester várát védi János király seregeivel szemben.

Címkék: poszter ironclad

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr281724803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

raves · http://mindennapramese.blog.hu 2010.02.03. 10:48:58

Büntet!
Remélem, a film is jó lesz, a tréler eddig nem győzött meg...

tjunior 2010.02.03. 13:53:29

kicsit kötözködés képpen.
1100as években ekkora kardok nem voltak.
A páncélzat fejlődésével, ami szinte fölöslegessé tette a pajzsokat, terjedt e el ezek a másfél-kétkezes kardok. Az meg vagy 200 évvel később volt. Innentől kezdve várható még Kossuth címeres magyar zászló a várfalon, a trailer sem meggyőző, de hátha... Jó lenne már egy frankó kis középkori hentelős film.
süti beállítások módosítása