Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

MacGruber vs. MacGyver

2010.02.03. 18:12 koimbra 1 komment

Mi az? Feldobod csavar, leesik helikopter. MacGyver a tetőn!

Mindenki ismeri a figurát, igaz? Ő az az ember, aki bármilyen szemétnek, használhatatlannak tűnő dologból hasznos cuccot kreál és megmenti vele a saját és mások életét. MacGruber pedig az SNL rövid szkeccseiben tűnt fel és bizony a jól ismert sorozatbéli karaktert figurázta ki. Hamarosan jön is a mozifilm, melyben MacGrubert állítja a középpontba (volt már előzetes is).

 

Lee Zlotoff azonban valószínűleg megpróbálja megakadályozni, hogy a produkció a filmszínházakba kerüljön. Hogy ki Zletoff? A MacGyver sorozat atyja, ráadásul tavaly tavasszal be is jelentette, hogy filmet fog készíteni a széria alapján. Az úriember úgy véli, hogy MacGruber rontani fog az által kitalált karakter megítélésében és bíróság előtt próbálja majd megakadályozni, hogy a mozikba kerüljön MacGruber.

Címkék: miújság macgyver macgruber

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr221727250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2010.02.03. 20:57:26

ugyis bekerül... ilyen erővel hányan perelhetnének a paródia filmek ellen...
csipem a mekgájvert de sokszor iszonyat unalmas volt. de minden részében azért van vmi jó kis trükk :D
süti beállítások módosítása