Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Pitt is bemutatja a gazdasági válságot

2010.02.03. 21:17 koimbra 1 komment

Az már köztudott, hogy Brad Pitt lesz a főszereplője a hányatott sorsú Moneyball filmnek. Ezt eredetileg Steven Soderbergh rendezte volna, ám a rendező a forgatás kezdete előtt egy teljesen átírt szkriptet nyújtott be a stúdiónak, ahol gyorsan el is ájultak tőle, no nem azért, mert annyira jól sikerült volna, hanem mert annyira ellentétes volt a fejesek elképzelésétől, ezért le is állították az előkészületeket. Soderbergh így távozott a produkció éléről, helyére pedig Marc Webb került, aki most a Pókemberrel van elfoglalva, de talán még lesz ideje ledirigálni a filmet.

Michael Lewis regénye alapján készülhet el a film, Brad Pitt pedig hozzájutott az író egyik másik könyvéhez, a The Big Short-oz, ami csak márciusban jön ki és annyira megtetszett a színésznek, hogy gyorsan meg is vette a megfilmesítési jogait  (valószínűleg a főszerepet is eljátssza) és Plan B produkciós cégét is bevonta a produkcióba és a Paramounttal közösen fogják elkészíteni az alkotást. A regény a Wall Streetre kalauzolja el az olvasót és a bankárok, brókerek világba nyújt betekintést, illetve bemutatja, hogy mi vezetett a gazdasági válság kialakulásához.

 

Címkék: miújság könyvből film drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr421727781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

loggoll 2010.10.26. 18:23:27

A könyv novemberben magyarul is megjelenik "A nagy dobás" címmel.
süti beállítások módosítása