Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Griswoldék vasárnap visszatérnek

2010.02.04. 14:46 koimbra 3 komment

Tavaly októberben derült ki, hogy a New Line Cinema felkérte David Dobkint arra, hogy írja meg az 1983-as családi vakáció folytatását. A sequelre ugyan még várni kell, de a vasárnapi Super Bowl alatt le fognják vetíteni a Hotel Hell Vacation rövidfilmet, amely a HomeAway.com reklámkampányának a részét képezi. A 27 másodperces ízelítőben azt láthatjuk, amint  Clark és Ellen Griswold (Chevy Chase és Beverly D'Angelo) látogatóba érkezik fiúkhoz, Rustyhoz.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr911729304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2010.02.04. 18:55:57

én imádom az összes filmjüket legjobban a vegasit.
Cheví Chase-re is rá férne vmi komolyabb szerep ilyen időssen mert rég óta max vmi kis csóró szerepben van és naggyon ritkán.
80-as években meg rengeteg jó filmje volt.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.02.04. 19:20:28

@a8zoli: Chevy Chase anno egyet jelentette a humoros filmekkel, ma pedig már...Szupersuli...Pénz áll a házhoz, ájj, sajnos az ő ideje lejárt, Griswoldékat hagyni kéne békében.

a8zoli 2010.02.04. 20:25:14

@koimbra: egy kevésbé ismert norm macdonald filmben a bérbosszú bt-ben még mint szerencsejáték függő orvos pár pillanatban a régi szép időket idézte sztem. ki tudja sztem lehet egy griswold filmet jól is csinálni megfelelő stábbal storyval. chevy-t is lehet sztem haszálni még csak nagyon profi távirányítással.:)
süti beállítások módosítása