Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Planet Hulk

2010.02.04. 20:36 koimbra 4 komment

A Marvel Univerzum legerősebb karaktere Hulk, legalábbis a Földön kevés nála „táposabb” karakter rohangál. Mivel a képregénykiadónál néhány éve betervezték a szuperhősök közötti Civil Wart (Vasember vs. Amerika kapitány) és valahogy el kellett érni, hogy Hulk ne szóljon közbe a nagy csatározásba, így az Illuminati némi trükk bevetésével elküldte más tájakra őkelmét, mondván, hogy tombolásai így is sok kárt okoztak, egy másik bolygón pedig biztos megtalálja a hőn áhított magányt. Itt veszi fel a fonalat az animációs film is, Hulk egy űrhajó belsejében tér magához, természetesen nem tetszik neki a dolgok alakulása és szét is kapja gyorsan a szállítóeszközt. Hamarosan becsapódik a közli planétába, ahol értelmes lények élnek, hamarosan elkapják Hulkot és közeli arénában találja magát, több más lénnyel egyetemben. Hősünk persze kezdetben még magával törődik és szorgosan teszi azt, amit máskor is szokott: zúz. Később azonban megenyhül valamennyire a csapattársaival szemben, de az ellenfeleket kíméletlenül leveri.

Látható volt korábban már Hulk vs. Wolverine és a Hulk vs. Thor rövid szösszenet is, ezektől nem tér el túlzottan ez a produkció sem, bár 80 perc zúzás azért megfeküdné a legádázabb rajongó gyomrát is, ezért olykor beiktatnak némi pihit és szövegelést is. Akik olvasták a minisorozatot felfedezhenk jó pár módosítást a képregény és az animációs film között (pl. ott az Ezüst utazóval meccselt Hulk, itt pedig Thor egyik bajtársával), de szerintem ez így is teljesen élvezhetőre sikeredett. A figura és a füzetek rajongóinak szerintem kötelező ez az alkotás.

Kíváncsian várom a folytatást, merthogy Hulk egy bizonyos eset után a szokottnál jobban is bedühödik és visszatér a Földre (World War Hulk), ráadásul nem is egyedül jön, ahol fél kézzel leveri az összes szuperhőst. A képregényben csak egy-két figura volt aki pár képkockánál tovább bírta volna, pl. Doctor Strange, Rozsomák, Vasember. Szóval az lesz csak az igazán kemény akciódús alkotás. A hálózsákon egyébként honosítva elolvashatjátok a minit.

Címkék: iromány

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr581730041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ForgerON · http://filmdroid.blog.hu 2010.02.04. 20:45:15

Nasszerű! Pont valami hasonló csemegére vágytam miután felemlegettük a Hulk vs-eket.

0gre · http://stoneagecomics.comxa.com/index.html 2010.02.04. 21:29:46

Szerintem jobb adaptáció volt, mint a Hulk vs-ek. Szerintem simán tök jó aráynban voltak a bunyók, meg a szövegek. Persze az eredeti képregénnyel nem ér fel, de poén berakni egy takarítós délután és néha odanézni, hogyan zúz Hulk.

SepiZoli 2010.02.07. 18:49:01

Jó lett a cikk, de a HálóZsákos hivatkozás nem pontos, mert az a képregény csak az előzménye ennek a történetnek. Ez a helyes link, ebben benne van az összes történettel összefüggő képregény, plusz az alternatív befejezés is:
www.halozsak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=148&catid=11&Itemid=1
süti beállítások módosítása