Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Írják a Fenegyerek forgatókönyvét

2010.02.06. 14:34 koimbra 7 komment

A Fox elölről akarja kezdeni a Fenegyerek képregényhős kalandjait, annak ellenére, hogy a film nem szerepel rosszul a pénztáraknál és a rajongók is úgy érezték, hogy túl korai lenne újraindítani. Annak ellenére, hogy már egy ideje be van tervezve a reboot még csak most történt előrelépés az ügyben. David Scarpa szerződött le a forgatókönyvírói posztra, az úriembernek olyan filmek köszönhetőek, mint Az utolsó erős vagy az Amikor megállt a Föld (tehát semmi jóra ne számítsunk?).

Tom Rothman, a Fox egyik fejese azt mondta, hogy egy mindenképpen egy tehetséges rendezőt keresnek:" Amire igazán szükségünk van, az egy látnoki erejű rendező, mint pl. Christopher Nolan" Érdekes, hogy a Batman feltámasztása óta már minden képregényfilmnél Nolant emlegetik, más részről pedig nagyon érdekes, hogy ezzel az mondják, hogy Mark Steven Johnson, a Fenegyerek rendezője nem éppen egy tehetség. De akkor miért bízták még rá anno a Szellemlovast is?

Egyelőre még egy színész sem szerződött le a filmre, Ben Affleck és Jennifer Garner biztosan nem tér vissza.

Címkék: miújság képregényből film akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr181734102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2010.02.06. 14:58:54

Nyilván azért, hogy beleillesszék az újhullámos Marvel-feldolgozásokba, ami a Vasemberrel kezdődött és a Hulk is ezen a nyomon járt.

Évekre előre terveznek, össze fogják szépen gyúrni a Marvel-univerzumot, és tudtommal a Fenegyerek is tagja a Bosszú Angyalainak. Jönnek a spin-offok sorban (Amerika Kapitány, Thor) és végül jönnek ömlesztve. Mert egy filmben nem lehetne bemutatni 5-7-10 karakter eredetét.

Affleck nekem szimpi volt, de már túl idős volna megint eljátszani a pirosruhás ugráló srácot. Jennifer is jó volt oda, bár a saját Elektrás filmje nem igazán hozta az elvártat - szerintem.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.02.06. 15:01:34

@A nép fia: Jaja, a Fenegyerek is tagja volt a Bosszú Angyalainak, ezért is lesz hatalamas kincsesbánya a Marvelnek ez a film, mivel nem mindig ugyanazok a tagjai a csapatnak, hanem lehet változtatni rajta. Így pl. Pókember, Wolverine meg Amazon is egy csapatban harcolhatnak:)

Garner jó volt Elektrának, de a róla készült filmet rettentően elcseszték.

A nép fia 2010.02.06. 15:07:03

@koimbra: A Marvel-nek kb. 4.000 karaktere van, ebből simán lehet 10.000 filmet csinálni! :-D

Na jó, a 4000-ből kb. 50-100 az, amelyik tényleg érdekes volna a vásznon is.

Spawn85 2010.02.06. 15:11:27

Szerintem nem volt olyan rossz a Daredevil film, bár nem tudom, hogy a képregényhez képest milyen.

Jennifer Garner szerintem is jó volt Elektra-ként. Én azóta is szívesebben látnám ilyesmi filmekben, de mostanság inkább romantikus vígjátékokban szerepel.
Az "Elektra" filmről ezzel együtt én is úgy gondolom, hogy el lett rontva.

a8zoli 2010.02.06. 15:33:54

nekem kedvencem ez a film , meg a fanta4 elsője is jó volt (a második az ezüst unatkozós annyira nem) sztem marhára nincs szükség ezeknek az ujraindítására.... inkább új komolyabb projektek kellenek nem ezeket "lejárt" lemezzé csinálni... lehet arra várnak majd hogy megnézzék a pókembör ujraindítást mit hoz és aztán gőzerővel ráálnak ezekre.
nolan és a batman más mert ott eltelt jó sok idő az első 4 óta , és egy teljessen más sokkal jobbat hozott létre mit az előző horror vidámparokos rendezők.

FunkTazmagora 2010.02.07. 17:13:57

Nolan Batman filmjei eléggé unalmasak,és semmi stílusuk sincs.Tim Burton filmjeit viszont körüllengi egyfajta nyomasztó,rideg,"gótikus" atmoszféra,ami hűen visszaadja Gotham képregényes hangulatát (a Gotham névben a gothic szó rejtőzik),és egyben kivetíti Batman lelkének sötét oldalát is. Nolan filmjei viszont jellegtelenek és eléggé unalmasak (kevés bennük az akció és ami van,az se jól koreografált),egyáltalán nincs Batman-filingjük.

FunkTazmagora 2010.02.07. 17:17:13

Igaz,hogy Ledger jól játszotta Jokert,ő valóban jól teljesített.Bale viszont eléggé fapofát vág mindig,semmi beleélés vagy érzelem nincs az arcán.Nolan Batman filmjei érdemtelenül lettek túlértékelve.
süti beállítások módosítása