Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

KORE előzetes

2010.02.06. 16:15 koimbra 2 komment

A portugál reklámrendező, Macgregor (becsületes neve: Miguel da Olaso) keze alól került ki a KORE független akció-sci-fi, amelyet úgy írtak körül, hogy képzeljük el Ridley Scott Szárnya fejvadászának a világát, ezt öntsük nyakon Neill Blomkamp District 9-ével. Mike Hodge, a Four Eyed Monsters producere egyengette a film útját. A teaserből nem sokat tudhatunk meg, de ez alapján nem tűnik rossznak az alkotás.



Címkék: trailer akcióelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr641734325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zatyitibor 2010.02.07. 23:26:24

A főszereplő ugye Alex Mercerként mutatkozik be, aki amúgy a Prototype játék főszereplője is. A teaser kezdete pedig nagyon hasonlít az EA játékának kezdetére is, aki hasonlóan elmondja, hogy ő az oka az egésznek, gyilkosnak és terroristának tartják őt. A játékban genetikai mutáción esett át, és a sztori New Yorkban játszódik. Érdekes lehet, ha csak úgy, hopp, megfilmesítenék a Protoype-ot :).

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.02.08. 10:08:11

A hanganyag a Prototye-ból van, a slashfilmen a szerző azt írja, hogy nem hiszi, hogy a játéknak lenne köze ehhez a filmhez, csak kölcsönvettek onnan a hangot..
süti beállítások módosítása