Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mégsem lesz Szörnyecskék feldolgozás?

2010.02.06. 15:38 koimbra Szólj hozzá!

Szállingóztak a pletykák, hogy Joe Dante újraforgatné egykori sikerét, a Szörnyecskéket, legutóbb pár hete olvashattatok arról, hogy 3D-ben érkezik a remake. Chris Colombus azonban cáfolta ezeket a híreszteléseket.

"Beszéltem Steven Spieberggel néhány napja. Olvastam az interneten a Szörnyecskék 3D-ről szóló cikkeket, de Steven azt mondta, hogy még senki nem kereste meg őt ezzel kapcsolatban. Szóval nem tudom, lehet, hogy ezek csak pletykák, de azt is el tudom képzelni, hogy a hátunk mögött dolgoznak rajta"- mondta Columbus, aki a Szörnyecskék írója volt, Spielberg pedig producerként vett részt a munkálatokban. Columbus azt is hozzátette, szórakoztató lenne ismét a Szörnyecskéken ügyködni. Szóba hozta ezen kívül a CGI-t, szerinte lehetetlen lenne effektetekkel helyettesíteni a figurákat, ugyanis elveszne a bájuk.

Columbus ezen kívül szóba hozta a Kincsvadászokat is (ami felett szintén Spielberg bábáskodott anno és az ő fejéből pattant ki a film ötlete, Columbus pedig a szkriptet szállította). A rendező szeretné, ha készülne ebből egy új verzió, de egyelőre nem dolgoznak rajta.

Címkék: remake miújság szörnyecskék

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr101734240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása