Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hamarosan kiderül ki lesz Amerika Kapitány

2010.02.07. 14:36 koimbra 1 komment

A Farkasember sajtókonferenciája alatt a film rendezője, Joe Johnston ejtett néhány szót az Amerika Kapitány mozifilmről is. Elárulta, hogy a főszerepre jelenleg alig fél tucat színész esélyes. "Öt vagy hat srácot hívtunk be a próbára, a legfiatalabb 23, a legöregebb pedig 32 éves...Március 1-jén távozom Londonból, addig kiválasztjuk a megfelelő embert. "

Mostanában két nevet hallani a film kapcsán, az egyik Chad Michael Murray (Viasztestek) és Ryan McPartin (Chuck sorozat), de utóbbi 34 éves és pár napja azt mondta, hogy behívták a meghallgatásra, de úgy tűnik kiesett a rostán.

Ezen kívül ismét megerősítette, hogy eredetsztorit fogunk látni és a Kapitány ellenfele a Vörös koponya lesz (róla itt tudhatsz meg többet).

Címkék: miújság amerika kapitány képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr421736472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.02.07. 14:50:15

CMM mint Amerika kapitány?! Hát jó sokat kéne edzenie mert elég szálkás de gizdácska! És tuti majd lábdublőre lesz mert a "One tree hill"-ben is mondták neki, "Meg kell erősíteni azokat a pipaszár lábaidat" LOL!!! De amúgy semmi kifogásom ellene,a tini csajok imádják szóval vele lehetne egy olyan réteget becsalogatni a moziba ami nem biztos hogy megnézné mert szerintük "Fiús film"!!!
süti beállítások módosítása