Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Robotzsaru film jegelve

2010.02.07. 21:30 koimbra 1 komment

Egy hónappal ezelőtt hallhattunk némi információt a Robotzsaru feldolgozásáról, akkor annyi derült ki, hogy a rendező (Darren Aronofsky) és a stúdió (MGM) elképzelései nem keresztezik egymást. Az MGM  azt szeretné, ha 3D-ben készülne el a remake, Aronofsky azonban nem kedveli sem a 3D-t, sem a CGI-t.

A Moviehole a film producerét, Brad Fischert kérdezte a Robotzsaru állapotáról, aki annyit mondott, hogy jelenleg parkolópályán pihen a projekt. Az MGM helyzete egyébként is bizonytalan és meg kell vármi, míg rendeződnek a dolgok a stúdió háza táján. A 3D-vel kapcsolatos elképzeléseket majd akkor vitatják meg újra és akkor fogják eldönteni, hogy mi lesz a film sorsa.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr931737674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2010.02.08. 08:04:10

3D-ben is érdekes lehet, bár az eredeti sem volt túl mozgalmas - sima akciófilm, csak a főhős robot. Biztos, hogy kihasználná a 3D kínálta technikai lehetőségeket? Bár fel lehet nyomni a sztorit hatalmas űrsárkánnyal :)
süti beállítások módosítása